Meriioo Kızlar ben gebeliğimin başından beri süleyman yalçına gidiyorum kontrole, yakın zamanda orada doğum yapan var mı, tecrübe paylaşabilecek 💕 sevgiler
Meriioo Sofiaa henüz doğum yapmadım ama kontrole sürekli oraya gidiyorum ve kontrollerden çok memnunum ama doğum nasıl neler oluyor hiç tecrübesi olan birine rastlamadım hala 🥲
iremdemirr @Meriioo bende oraya gidiyorum daha önce böyle bi post açmıştım ama henüz doğum yapanla karşılaşamadım 🥹
Meriioo iremdemirr acaba orada doğum yapılmıyor mu diye düşünmeye başladım artık 😂 resmen bulunamıyor…
Sofiaa Kızlar sanırım birçoğumuz gidiyor hastaneye. Bence biz doğum yaparsak orda bilgi verelim diğerleri de yararlansın.
Meriioo iremdemirr ay daha erkenmiş 😅 baya zaman geçti ya; belki doğum zamanınız gelmiştir diye sorayım dedim 😂
smcakir Orada doğum yapmış bir hanımefendiden bilgi alma şansım oldu hem muayene sırasında hemde bu platform üzerinden. Genellikle çok memnunlar odaları tek veya çift kişilik oluyormuş ve herkes kendi odasında doğumunu gerçekleştiriyormuş. Hastanede bilgi edindiğim kişi sezeryan yapanların cift kişilik odalarda kaldığını belirtmişti. Buradan bilgi aldığım kişi ise böyle bir ayrımdan bahsetmedi. Ama herkes memnundu. Bende orada yapacağım Allah nasip ederse. 37+5te beklemedeyim 😊
Meriioo smcakir ay teşekkürler ☺️ çok aradım orada doğum yapan birini bulamadım 😅 beklediğimden çok daha iyi anlatmışsınız.
Sofiaa Odalar 2 kişilik. Sancısı olan doğum odasına gidiyor orada tek oluyorsunuz. Doğumdan sonra odaya geçiyorsunuz biaz toparlandıktan sonra. Ebelere sordum. Tek kişilik odanın olmasının imkânı yok çünkü sürekli yeni hasta yatışı oluyor. Genel olarak doğum yapanlar memnun. Orada 4-5 kadınla konuştum serviste bir gece kaldım. Hiç kötü şey duymadım. Sadece ses gürültü çok yoksa özelden daha fazla ilgileniyorlar. Gece 2 kere uzm dr vizite geldi sabah ta Perinotolog Reyhan hanım geldi. Bugün yine gideceğim spot idrarda tekrar protein çıkmış belki yine yatış verirler. Dua edin kızımı zamanında sağlıkla kucağıma alayım 🥺
Meriioo Sofiaa biri daha anlatmış sizden hemen önce, o da baya iyi anlatmış. İçim rahatladı resmen; beklediğimden iyi sanırım