TomrisHanim elifsen 28. Haftadan itibaren perine masajı yapın zeytinyağını ısıtıp soğutup sprey kutusuna döküp parmaklarınıza sürüp vajina ya masaj yapın işe yarıyor doğumu kolaylaştırır yapamazsanızda eşinize yaptırın
Melek-Gundogdu Meryem Ana otunu ılık suya koyup açılınca içmek gerekli dedi arkadaş bir Ayetel Kürsi 40 Nas 40 Felak suya oku iç demişti hiç mudahalesiz açılmam oldu doğurdum demişti.
1234G Melek-Gundogdu evdeyken yapabiliyor muyuz bunu açılmam var mı yok mu bilmiyorum sancılarım çıkıyor nst de
bendeanneoldum_ G12s_18 benim de bebeğin baş aşağı olan tarafı ağıryo ağırı var normal mi ya ara ara girip cikiyo sende de öyle miydi şuan 40+1 haftalık korkuyorum ya
Ipekbocegi denizslr26 elifsen korunmasız ilişki, plates, ev silme her şeyi denedim 39+2 yim ama hala tık yok 😅
mrsyildizmom 37+4’üm çılgınlar gibi ev işi yapıyorum ve her sabah pilates topu üzerinde hareketler yapıyorum hala tık yok, sabah hastane randevum var bakalım ne denilecek :( Bu arada bebek doğum kanalındaymış dedi doktorum…
mrsyildizmom Sedanurumut Çatı muayenesi oldunuz mu hiç ? Bana henüz bakmadılar, bugün de kontrole değil nts için gideceğim sadece ara ara hafif ağrılar hissediyorum ama sürekliliği yok duruyor dinlendiğimde. Hayırlısı ile kucaklarımıza alırız inşallah haftaya kadar :)
Merveedmnn Kbrnrkl onun açıldıktan sonra suyunu içmemiz gerektiğini söylüyorlar o şekilde işe yarıyormuş
Tubatgn Ozlem1901 Bana rezene söylenmedi, diğer her şeyi denedim ( hurma falan hikaye) meğersem olay rezeneymiş 😀
Eebb elifsen her gün yürüyordum. Her gün bır odayı eğılerek sildim. Hurma yedım. Ama maalesef kontrole guttıpımde bır anda tansıyonum yukseldı ve düşğrülemedı. Bu yüzden sezeryana alındım. Açıklığım 3 4 cm di. Yukselmeseydı normal doğuracaktım.
Sedanurumut mrsyildizmom hayır henüz yapılmadı. Haftalık kontrole gidiyorum artık ve her gittiğimde nst ye alıyorlar. Bel ağrım çok oluyor benim ve bazen hafif adet olucakmisim gibi karnıma sancı giriyor.