yumukeller fizikcianne ¾ takım ve bebek bezi dışında hicbisey almadim henüz. Oğlum olacak. Kızımdan kalma bebek arabası beşik zıbın vs var. Bir kaç takimm daha alıp bitirmeyi planlıyorum 😊
Ozlm_31 fizikcianne ikizlerim olck nasipse odaları kıyafetleri biberonlari emzik bez ıslak mendil çoğu şeyi bitti 28 de de çanta hazırlamayı düşünüyorum 2 hafta sonra sıcaklardan dolayı biraz zorlanıyorum artk
Mavigozunannesi fizikcianne 27 haftaligiz hiç bisey yapmadım 3. Bebis okullar açılınca kızım ve oğlum oka gidince anca vakit bulup yaparım heralde 3. Bebek te gelen bir rahatlık var bide az çok eşyası var oğlumdan kalma bitek ilk 6 ay kıyafetleri alirim heralde beşik alınacak falan onun dışında puset bebek arabası vs var
Ayce09 Ozlm_31 26 haftadayım tam bende ikizler ile, 3 gündür yürüdükçe ağrım oluyor ayakta duramıyorum zorlanıyorumidrar yolu enfeksiyonu değil dün tahlil verdim 😢 sizin bu haftada kiloları nasıldı bebeklerin bugün akşam gidicem doktora
Ayce09 fizikcianne İkizlere hamileyim eksikler var kıyafetler tamam yıkanmayı bekliyor ama yürüdükçe ağrım oluyor 3 gündür zorlanıyorum nasıl olucak bakalım 🤦🏻♀️
Ozlm_31 Ayce09 en son 23+5 de gittim biri 553 biri 540 dı 28 de gidecegm tekrar Ağrı normal bebeklerin kiloları artınca aşağı doğru baskı yapıyorlar ne donebiliyorum bende ne yuruyebiliyorum
Ayce09 Ozlm_31 inşallah normaldir bende 24 te gittiğimde biri 570 biri 590 dı şimdi hem merak ediyorum hem korkuyorum bişey çıkar diye oğlum hep baş aşağıdı tam rahim üzerinde ve hareketliydi o mu yerleşti etti hep kötü şeyler geliyor aklıma bugün ne dicek bakalım umarım normaldir
Ozlm_31 Ayce09 içinizi ferah tutun inşallah normaldir doktordan çıkınca kaç kilo olmuşlar yazar misinz rica etsem