tilbis Bebeğimi iki saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama bazen almıyor 3-4 saate uzadığı oluyor bazende saatte bir yarim saatte bir oluyor yani ben bebeğe göre hareket ediyorum yanlış mi bu arada sariligi vardı ama düşmeye baslamis
tlhmrv tilbis ilk zman bebeğin isteğine göre verilmiyor canım uyuyosada mecbur uyandircaksin onun istemesini bekleme 2 saate bir emzir
Esrafatih01 tilbis sarılık açısından bebeği beklemeyin bu ileriki aylarda bebeğin isteğine göre devam edebilirsiniz ama yenidoğan için uyanmiyorsa bile topugunu sıkın uyarı verin istemezse de vermeye çalışın gogsunuzu ya da biberon felan deneyin
Leilani tilbis ilk haftalar gündüzleri kendiliğinden uyanmazsa iki saatte bir ben uyandırıp veriyordum onun dışında uyanık olduğu vakit ne zaman isterse veriyordum geceleri de üç dört saat uyumasına izin veriyordum emzirme danışmanı öyle yapmamı söylemişti bende öyle yaptım bir sorunda yaşamadım
tilbis tlhmrv bazen istemiyor itiyor zorla verince de kusuyor bi tek benim bebeğim mi böyle anlamadim
tlhmrv tilbis memeyi reddediyor olabilir sütunu elinle sağ bı kaşıkla ver bakalım onuda itcek mi içecek mi