Kubra1414 19 günlük bebeğim emziriyordum dün birden kesildi sütüm bebeğim ağlamaktan halak oldu mama vermek zorunda kaldık nolur sütüm gelmesi için napabilirim ?
Benanneoluyorum Kubra1414 Eczaneden bestlak damla kullanabilirsin bebeğinle temas et, kuru dut incir ve bol su iç
UmmNasuh Kubra1414 hastalandın mı canım bende emzirirken idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ilaçlardan mı artık neyden olduysa bir gün de sütüm kesildi bir damla zor geliyordu iyileştikten sonra düzeldi çok şükür
defnezumram Kubra1414 ben bugün bişey görmüştüm instagramda canım göğüs incisi diye bişey oluyormş göğüs uçları tıkanıyormş manuel göğüs pompasına ılık su doldurup göğüs ucuna tutturup bekliyorsun sonra göğüs açılıyormuş belki böyle bişey olmuşta olabilir
Hil7889 Bol bol bebeğinle ten tene temas ett göğsünde yatır soyup 💖 incir uyutması, rezene çayı dene…
Kubra1414 Hil7889 rezene çayını içtim Şuan herşeyi yapıyorum tekrar gelir inşallah sütüm çok korkuyorum
Kubra1414 Benanneoluyorum doğduğu il günden veri kullanıyorum damlayı neden birden kesildi bilmiyorum
Kubra1414 UmmNasuh Hasta da değilim dünden beri gelmiyor sadece bir damla şeklinde sağdım hiç yok resmen inşallah gelir
Leilani Kubra1414 göğüslerin tıkanmış olabilir ağrın falan da varsa doktora git derim onun dışında bebeğini bol bol emzir bebek emdikçe sütün gelir denilmişti bana yani sütüm gelmiyor diye düşünsen bile bol bol emzir
Hil7889 Kubra1414 gelir bitanem sakin ol strese sokma kendini daha fazla 💖 Elle sağmayı denedin mi? Masaj gösteriyor videoda tam izlemedim ama dene istersen 💖
defnezumram Kubra1414 inşallah gelirde rahatlarsın hem göğüslerinde o sütü akıtmaya ihtiyacı var insan böyle durumlarda herşeyi deniyor işte