Mylove47 Ebraz burda bı gece bile çok durdurmuyolar gece dogurursan gece kaliyosun bı gece sadece kaliyosun sonra da hemen eve gidiyorsun diye biliyorum ama o da ağrın sızın çok olmadığında
Mutlulukkk Ebraz canm zaten oyle surekli zonklarmis gbi bi agri, aci olmuyor. Tbi herkeste ayni midir blmem de ☺️ dedigin gbi, oturup kalkarken flan aci oluyor o da dikis acisi.
Mutlulukkk Smyyns minikoannesi123 turkuaz_ ya sizde de, ayaga kalkinca nefes kesilmesi veya yetmemesi gibi bir sey oldu mu hic?
Ebus2045 Ebraz özelde doğum yaptım 1 gece kaldım evet kaldığın gün için ücret alınıyor 1 gece bana fazla bile geldi hemen eve gitmek istedim
Smyyns Mutlulukkk sadece bu sorunu ilk kalktığımda yaşadım bir daha da yaşamadım kuzum ,4 güne de topladım kendimi yürüme mi çok şükür
MerveTeyze Ebraz sezeryan da 2 gece yatış veriliyor ancak gazın erken çıkar tuvaletini de yaparsan 1 gecede de çıkman mümkün
Minikperi Ebraz devlet hastanesinde yanı da kalan hanım 2 gece kalmış sezaryenle doğum yaptığı için ben 1 gece kalmıştım normal doğumda. İmza atılarak çıkılabilir tabi ama ne gerek bar kontroller önemli bence 🌸
Dilek1903 Ebraz tabiki kişiden kişiye değişir ama ben bir gece kaldım cuma öğlen ameliyat oldum cumartesi 9 da çıktım hastaneden ne kadar özel de olsa hastane hastanedir pis ortam eğer kendiniz ve bebeğiniz iyiyse mantıklı olan eve gitmek ama tabiki karar sizin kendinizi nasıl rahat ve güvende hissedecekseniz öyle ☺️
Hamileyim00 Ebraz valla ben 1 gece kaldiydim geberdim evim evim diye çok zor ya hastanede çok kalkmak bunda 3 4 gün kalicam bu gebeligimde mecburiyetten