Arkadaşlar biliyorum burası bı doktor odası veyahut bı hastane labaratuvar değil fakat canım çok sıkıldı belki daha önceden başına gelmiş arkadaşlar vardır diye sormak istedim oğlum 11 ay 14 günlük ve dünden beri doğru düzgün çişini kakasını yapamıyo hatta nerdeyse hiç yok denecek kadar az cişi bu kadar aydır çişini gayet yaparken dünden beri çocuğuma bişey oldu çişini yapamıyo kakasını yapamıyo zeytinyağı kattım mamasinin içine kayısı yedirdim bolbol su veriyorum ama yok diş çıkarıyo aynı anda 3 tane acaba ondanmi diye düşündüm ama bide aşırı sıcak benim evim çocuğumun vücudunun her yerinde kurdesene benziyen kızarıklıklar oluştu doktoruna sordum senin oğlun alerjik bı bebek dedi krem verdi kullanıyorum hergun duş aldiriyorum yok gecmiyo sabah siliniyo akşam üstü gene aynı oluyo çok canım sıkkın bilgili arkadaşlar bana fikir verebilir mi acaba neden böyle oldu diye yani yarın doktora goturcem ama çok canım sıkıldı izleri zaten canımı sıkmıştı şimdi bide çişini kakasını yapamaması hepten canımı sıktı benim oğlum kolay bı bebeklik de geçirmedi hep bir sorun oldu bişey oldu korkuyorum başa sarmaya anca anca rahatlamaya başlamıştık oda bende😭😭😭😭😭😭😭