Esragsalp Bebeğin suyu çok fazla 25 haftalığız 800 gram ve 28 cm iri de değil bebek dedi doktor aynı sorunu yaşayan var mı ?
Busenn01 Esragsalp su fazlalığı erken doğum ,gibi riskleri tetikler.şeker yüklemesi yaptırın bence şekeriniz olabilir.
262223-- Esragsalp benimde suyum fazla banada erken doğum riski var dedi hep doktorum çok şükür 36+1 olduk
Esragsalp Kedicik123 erken doğum riski oluyo karnım çok çabuk büyüdü bide kordonun bebeğe dolanma riski oluyomus su çok oldu için her hareketini hissediyorum oda hiç durmuyor
Mochi Esragsalp yarın 27 oluyoruz bana da 25 iken suyumun fazla olduğu söylendi bir sonraki kontrolde bakacağız inşallah normale döner. Benim de kilosu normaldi boy haftaya göre uzundu. Şeker de yok test yaptırdım
Gizemengin35 Esragsalp Bn yaşıyorum su fazla şeker yüksekmiş bu sebeple 91 cikmis suyum sizin kaç 100 sınır mis 36 haftamdayim ne yapsam düşmüyor diyet verdi çok kilom yok ama tatlıdan uzak dur hamur VS dedi
Esragsalp Gizemengin35 bana söylemedi kaç olduğunu ama her gittim doktor direk suyun aşırı fazla diyo
Mochi Gizemengin35 bana da suyun miktarı söylenmedi sadece biraz fazla dedi. Acaba henüz 30lu haftalarda değiliz diye mi söylemedi sonradan düzelebilir diye. Çok da üzerinde durmadı dikkat et dedi sadece risklerinden bahsetmedi
Mochi Esragsalp bana dr dikkat et karbonhidrat alımına dedi. meyve çok yiyorum🥹 bu sıcaklarda en iyi meyve gidiyor bir de yaklaşık 5 litre su içiyordum aşırı susuyorum. Ekmek zaten sadece sabahları yerim normalde de. pirinç artık hiç yapmamaya başladım sadece bulgur pilav olarak. Yani mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum ama meyveyi azaltamıyorum
Gizemengin35 Esragsalp siz sorun Bnc tehlikeli cunki dahiliye diyetisyen şeker ölçüm aleti her şey yapıldı alındı
firstpregnancy Esragsalp bende de aynı durum mevcut son 1,5 aydır. Şekerim yok. Karbonhidrat ve meyve tüketimini azaltmami söylüyor doktorum. Ben kavun, karpuz delisiyim o da etkiliyor. 🙈😅 Yediklerinizi kontrol ettiginiz takdirde düzelir.
Biyolog-anne Esragsalp sende yada bebekte şeker hastalığı olabilir demişlerdi bana şeker yüklemesi mutlaka yaptır bide karbonhidrat tüketimini azalttman lazım gerekirse bir diyetisyenle görüş
Esragsalp Kedicik123 benim ilk gebelikdede fazlaydı şeker yükleme de birsey çıkmadı hamur işini kes meyve tüketme fln demişlerdi