Kızlar 36+4 haftalık hamileyim plasentam aşağıda olduğu için hep sezeryan diyordu doktor ve 34. Haftada perinatolojiye görünmemi söyledi öyle de oldu 34. Haftada gittim plasenta hala aşağıda ama normal doğuma engel değil doğum esnasında kanama riski var o zaman sezeryana döner dedi velhasıl ben kadın doğum doktoruna gittim perinatoloji Dr rapor etmiş plasenta rahme yakın normal doğum öneriyorum kanama olursa sezeryana döner diye kadın doğum Dr. da riske atmak istemiyorum ilk doğumun gece de olabilir bende olmam hastanede arayıp çağırmazlar da beni dedi ( devlet hastanesi ) sezeryan olsan ben doğuma girer en azından riske atmam dedi ki bende aynı düşüncedeyim ama malum devlet hastanesi olduğu için doktorum sezeryan dese bile perinatoloji normal dediği için kafasına göre alamıyor sezeryana o yüzden 37. Haftada tekrar perinatolojiye yönleridir pazartesi gideceğim son kez sezeryan mı normal mi söyleyecek iyice kafam karıştı hastane ve doktordan çok memnunum özel takipliyim doğum içinde özel düşünüyordum ama bu doktoru tanıdıktan sonra özel gereksiz geldi ay böyle olunca da ne doğum heyecanı ne hevesi kaldı bende napacağımı şaşırdım yerimde olsanız devlete devam eder misiniz direk özele gider sezeryan mı olursunuz?