Gunicka Selam Kizlar 40 haftada bebek kenddiliyinden gelmediyi icin Zorunlu sezeryan oldum.. dun .. Size tavsiye sezeryan cok zor dunden beri ayaqa kalkamiyorum . Ve korse secimi cok onemli
Nurr_22_22 Gunicka korse için erken daha canın yanıyor ama yürüyüş yapmazsan toparlanman zor olur ne kadar hareket edersen o kadar çabuk eski hayatına dönersin 10 günden önce de korse kullanma ben denedim iç dikişlerim çok acıdı biraz kendine zaman ver ya da tek kişilik çarşafı belime göre ayarla sar
Gizemmiray35 Gunicka sezeryana zaman lazım bugün 10. Günüm anca toparlanabildim ama ikinci günü bütün gece bebeğime tek başıma baktım çok ağlamıştı sabaha kadar uyumamıştı niyeyse
minikoannesi123 Gunicka siz neden burada sezaryen olacak insanlari korkutuyorsunuz ki? Ben de sezaryen oldum gayette ilk günden ayağa da kalktım, bebeğimle de ilgilendim. İnsanlar zaten hamilelikte her şeyi kafaya takıyor, bir de böyle şeyler yazılmasın
Herkesfarkinda Benim ikinci sezeryanim korse sayesinde hiç bişey ne acı ne gaz sıkıntısı çekmememe sebep olan tek kurtarıcı korseydi.cirtli korse eğer o olmasaydı ilki gibi olacak diye ödüm kopuyordu ama size tavsiyem kesinlikle kullanın çok sıkmayın sadece göbeğinizi yukarda tutsun
Gunicka minikoannesi123 Bazi insanlar dogurmakdan korkuyor demek isdiyorum ki . Eyer zorunlu diyleniz kendiniz dogurun.
Merve171214 C9-3_g 22 ay önce spinal sezaryen oldum o kadar güzel geçti ki doğumum ne ağrım oldu ne başka bir şey ilk gün ayağa kalktım üçüncü gün ev süpürdüm yedinci gün normal hayatıma geri döndüm sadece spinali vücuttan atmak için bol şekersiz nescafe ve bol su içtim ne bel ağrısı ne baş ağrısı yaşamadım şimdi ikinciye hamileyim bunu da spinal olacağım asla korkmayın içinizi ferah tut anlatıldığı gibi kötü değil 😊
Gunicka Merve171214 belim cok ariyor ben bir azz parmakim kesilse alarim)) simdi agrilar cok spinal atlatamadim ilk gun yemek yemek olmaz zayif duusdum . Bebeye bakamiyorum aliyorum( dikislerim agriyo kendimi kotu hiss edince
Merve171214 Gunicka ağrı eşiği bünyeden bünyeye değişiyor doktor ve hemşire de önemli spinali atmam için çok yönlendirdiler bizi