Pazartesi günü akşam üzeri nişan gelmesiyle anladım duşa girdim ve evi toparlama amaçlı gezinmeye başladım arada yoklayan sancılarım oldu ama aldırış etmedim hareket etmeye devam ettim saat 22.00 civarında sıklıkları arttı sancıların 23.30 da artık gidelim dedim eşime ve acile gittik sancılarım var nişan geldi dedim açıklık ölçtüler 5 cm çıktı doğumun başlamış dediler ben bu kadar beklememiştim doğrusu. Neyse beni doğum odasına aldılar başladım beklemeye orda da yine durmadım nst olmadıgı her an yürümek hareket etmek istedim. Daha sonra belime vuran sancılar arttı masajla vs idare ettik. Gece 3 filan sanırım iyice yoruldum uykum var ama sancılar yüzünden uyuyamadım dinlenemedim. Sabaha karşı ezanla birlikte dayanılamaz hale geldi sancılarım geldiler açıklık baktılar vs suyum henüz gelmemişti bu arada suyumun gelmesini de çok bekledik gelmedi daha sonra patlattılar işte su geldikten sonraymış asıl sancılar 10 sn de bir 5 snde bir giren o sancılar inanılmaz ama hep oğluma kavuşturacak olan tatlı acı diye karşıladım inanın buna. Artık saatlerin kaç olduğunu bilmiyordum ıkınma hissi geldiğini söyledim herkes geldi okadar kalabalıktı ki etrafım herkes çok ilgiliydi ebe baktı kafasına dokunduğunu ıkınmamı geldiğinde kesmememi söyledi ama nefesim yetmiyordu asla çığlık atmayın var gücünüzle sadece büyük tuvalet yapar gibi ıkının gücünüzü sesinize karnınıza vermeyin benden tavsiye. Dayanılamayacak acı değil buna inanın korkmayın bizim herşeyi yapacak gücümüz var. Ben ıkınmayı kestikçe geri kaçtıgınu söyledi ebe bu kadar uğraştın yarı yolda bırakamazsın dedi konuşmalar güc verdi bana. O ara dilim damağım kurudu tabi su istedim ama yok verilmedi filan🙈 neyse gerç kaçtıgı için canım hemşirem çok sevdiğim fatma hemşirem karnından bastırmam gerek dedi bende ne olacaksa olsun yapın artık dedim ve ıkınmamla bir karnıma kollarıyla yüklendi ilk deneme yine olmadı ikincisi de olmadı canım aşırı yandı üçüncü de iki kişi de karnımdan bastırdı artık ve kesi yapıldı oğluşumun çıkışını öyle bir hissettim ki o an ne acısı kaldı ne saatlerce çektiğim o sancı herşeyi unuttum çok şükür🧿🙏 tabi sonrası malum dikiş o kısım beni aşırı zorladı ki ben kendimi sanardım ki acıya direncim sağlam değilmiş ya 🙈 aman hepsi geçip gidiyor sonrası şuan karşımda uyuyan oğlum dört gözle beklediğim kuzum herşeye değer diyorsunuz🧡 doğumdan sonra 2 saati geçik odada kalmaya devam ettim dikişler kontrol amaçlı ebem biraz titizdi de ondan sonra çok şükür babamızın yanına odamıza çıktık 😊 işte bu kadar oğluşum Atlas Ege senin için çekilen her çile her acı sana kavuşmaya değerdi Allah size daha kolay daha acısız doğumlar göstersin inşallah hakkınızı helal edin uzun oldu 😊