Kvser aycicegi22 ohss ne demek ? Beni de doktorum 2. Adetimin 2. Veya 3. Günü gel dedi . Siz kaçıncı gün gittiniz doktora ? Hangi ilaçları verdi size doktor
aycicegi22 Kvser çok yumurta toplandı bende, karında su birikmesi olabilir diye riske atmadı. Adetimin 2. Günü gittim 3. Gün tahlil istedi sonra estradiol başladı hem tablet hem band
Sevimli-tosbikk bubuiledudu rabbimin izniyle tutacak inşallah canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmayacak zorlu bir süreç gerçekten
Kvser aycicegi22 bende de çok yumurta toplandı . Beni de 2. Adette çağırdı . Bakalım hayırlısı olsun inşallah
Eceeeeesini Sevimli-tosbikk Merhaba bugün transferin 19. Günü beta için kan verecektim hastaneye gitmeden ilk idrarımla hızlı test yaptım ve negatif çıktı henüz kan sonucum çıkmadı hem pozitif düşünmeye çalıştım ama bugün biraz ümidimi yitirdim keşke bir mucize olsa ya da testte yanlışlık olsa diye dua ediyorum
Sevimli-tosbikk Eceeeeesini hakkında hayırlısı olsun canım inşallah umarım test yanlıştır ben 12.gün idrar testi yaptım evde zaten pozitifti çift çizgi çıkmıştı 19.gün çıkması lazım sen ümidini yitirme rabbim büyük dualarım sizlerle
Eceeeeesini Sevimli-tosbikk sağolun ama kan testim düştü 11.9 geldi kimyasal gebelikmiş meğer , rabbim daha güzel anlar nasip etsin hepimize
Sevimli-tosbikk Eceeeeesini hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı değilmiş bu şekilde düşün rabbim biliyor ki onlara çok ihtiyacımız olduğu zaman veriyor ve zamanı var benim 7. Senem bitti 8girdiğimde öğrendim pozitif olduğunu