Kvser Yasemincee26 beni de öyle çağırdı doktorum bende eylülün ortası gibi olurum sanırım yakınmış süreçlerimiz birbirine . Tek 2 embriyon mu oldu senin ? Hangi doktor da şehirde oluyorsun tedaviyi
Sevimli-tosbikk Eceeeeesini kalbini ferah tut canım inşallah tutundu kuzun sana dikkatli ol hiçbirşey yapma bir müddet o değer yükselecek hayırlısıyla
Sevimli-tosbikk Yasemincee26 Yasemincee26 dualarım sizlerle canım herkese dua ediyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerçekten zorlu bir süreç en önemlisi yanındaki insanların sana vereceği morel ben bu dönemde iyi ki böyle bir eşim var diye çok şükrettim annemle kız kardeşimde çok yardımcı oldular bana
Eceeeeesini Sevimli-tosbikk evet hepsine devam ediyorum kan sulandırıcı , estrofem günde 3 kez, progestan fitil sabah akşam 2şer , progestan iğne günaşırı, folik asit, prednol tb kullanıyorum Bugün test sonucum da 33.6 gelmiş çok az yükseliyor
Sevimli-tosbikk Eceeeeesini bende aynı şekilde kullanıyorum Estrofem dün kesti bıraktım kalp atışını duyduğumuz için diğerlerine yine devam ediyorum İki gün sonra tekrar bi kan tahlili yaptır birde kaçıncı gün bugün
Sevimli-tosbikk [silindi] 7 yumurta toplandı 3tanesi döllendi 2 transfer yapıldı son kalanı dondurdum
Emel5805 Eylül sonu gibi transfer olacağım sanirim bu ay olcakti ama doktorum bir hafta yok başka doktor istemedik.hayirlisi olsun hakkımızda bir de aşırı sıcak açıkçası gözüm almadi 😁tamda denk geldi bizim pozitif olmuştu maslef 3.ayda kalbi durdu bebişimin şimdi terkar bakeliyorim Allah büyük hayurlisi olsun hakiimizda
Eceeeeesini Sevimli-tosbikk bugün transferin 15. Günü Salı günü tekrar kan ver dedi , bugün hemşire aradı sonuçlarına göre tutunmaya çalışıyor dedi
[silindi] Sevimli-tosbikk 3 tanesinin kalitesi neydi .. Özel de mi tüp bebek yaptnz . Ne kadara mal oldu
Sevimli-tosbikk [silindi] evet özelde yaptırdım evet 32bine yaptırdık 3taneside 5.gün embriyosuydu onun kalitesi varmış 5aa dedi doktorum ama tam olarak hatırlamıyorum
Kvser aycicegi22 siz transfer oldunuz mu olacak mısınız ? Bu adetinizden sonra mı transfer olacak anlamadım . Kaç embriyo konulacak eğer transfer ise ? Kalitesini bilmiyorum 🤷🏻♀️ adet olup doktora kontrole gittiğimde öğrenecem
Kvser aycicegi22 peki siz yumurta toplamadan sonra iki adet oldunuz dimi .2. Adetinizde ilaçlara başladınız ? İnşallah sağlıkla ikisi de tutunur 🙏🏻🌸