yuksell07 11 Ağustos 14.4 14 Ağustos 58.8 16 Ağustos 137 Bugün 2515 çıkmış sizce nasıl kızlar aşılama olmuştum
yuksell07 Mavimi insallh sonuna kadar ileleriz çok dusuklerim oldu çok korkuyorum ilaçların iflasn killaniyorum bana dua edin olurmu
yuksell07 Blossom manyak doktor muayne rtmedi birşey görünmez bu haftalarda dedi kendi doktorumda haftaya gel dedi
yuksell07 Bekledigimmucizemm doktor bakmadı bile😔 bu haftalarda bebek göremeyiz dedi insan keseye bakalim der demi bakmadı bile 🤭
Buseeghh Guncick hayır ilk hamıle belirtsi genelikle kasık ağrısı adet geçıkme halsızlık yorgunluk istahsızlık
yuksell07 Buseeghh şuan 5+2 günlük hamileyim insallh bebisi falanda görür kalp atışını duyarız haftaya
Buseeghh yuksell07 inşallah duyarsınız 6 hafta 5 günlukken duymuştum ben duyamazsanız da üzülmeyin bazen 7 haftalıkken de duyulabılıyor🧡
yuksell07 Buseeghh ben aslında geçen hafta gittimde betam 58.8 çıkmıştı başka bı doktor beni muaeyne etti bı kese var demiştim ulturason resminide vermişti ama ozman kanama vardı ben bek inanmadım kese olduguna
yuksell07 Buseeghh doktor 6. Haftada çağırdı ama ben 7 haftaya girince gideyim diyorum hem aklımda kese bosmu dolumu varmı yok mu supesi olmasın diye
Buseeghh yuksell07 kese oluştuktan sorna 5 hafta ya da 6 haftadan sorna doktornuz size vıtamın hapı veriyor burda bebek gelişimiyle alakalı bir şey
Buseeghh Guncick kesin bir sonuç almak istıyorsanız kan testi yaptırın gebelık testı yanıltıcı sonuc verıyor ama kan testı kesın sonuc verıyor