yarencaliskan Kızlar merhaba Suyum mu geldi emin değilim ama 2-3 gündür yorulduğum zaman genelde ıslaklık görüyorum iç çamasırda . Doktora sordum yarın gel dedi ama başına böyle bisey gelen var mı
Mervveeeee yarencaliskan bende 19 haftalık gebeyim. Geçen hafta aynısı bende oldu hemen doktora gittim baktı suyum değilmiş belki enfeksiyon olabilir dedi onun için idrar tahlili vermiştim oda değil ama bu haftalarda normal galiba
Patito__ yarencaliskan cnm az az gelen suyu bilmem ama bnm birden suyum gelmisti onun boyle irin gibi sarimtrak bir rengi var yani normal seffaf su gibi degildi. Ama yavas yavas sizinti olanda oluyor ve akintisi cok olandq. Siz yinede onlem almakla en iisini etmissiniz yarina kadar dinlenin yinede. Bir sorun yoktur insaallah sanmiyorumda saglikla kavusun 🙏
yarencaliskan annesinincivcivi1 ay hiç bilmiyorum akıntıda olabilir yada idrar mı kaçırıyorum hiç bilmiyorum bakalım yarın görücez ama korkuyorum işte bisey olmasın 😢😢
yarencaliskan Aslhna bakayım sabahtan doktora gidicem canım doktor test yaparız dedi nasıl bir test hiç bilmiyorum
Mervveeeee yarencaliskan çok korktum bende suyum sandım gerçekten insan herşeyden korkuyor hemen doktora gidiyoruz
yarencaliskan Mervveeeee aynen bende hemen çağırsaydı hemen giderdim ama yarın gel dedi şimdi Nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum
yarencaliskan Patito__ umarım canım çok teşekkür ederim şimdi dinleniyorum umarım birşey yoktur rahatlarım 😘 2 yaşında bebeğim olduğu içinde çok yoruluyorum ondanda olabilir herşey Allahtan nabalım 😣
Dilan_55 yarencaliskan akıntı olabilir bence 14 haftaligim bendede çok akinti oluyor sürekli ıslak çamaşırlarım ama tabi doktora gitmekte fayda var
newmom01_ yarencaliskan kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum ancak 17 haftada bende aynı durumu yaşadım akıntı sandım. Sonraki kontrolümde suyun azaldığını söyledi doktorum. Havalar sıcak sizin ter de olabilir ancak içinizin rahat etmesi açısından doktorunuz baksın😊 hayırlı haberlerle inşaallah
gamzecgr yarencaliskan 19 haftalığız 2 haftadır falan benimde öyle aşırı ıslaklık şeffaf ben de korktum doktoruma sormuştum normal dedi sıcaklar falan da etkiliymiş cmt kontrolüm de vardı suyum iyiydi sizin de aynı sebepten büyük ihtimalle