gamzecgr gmzela1605 tulum,astronot mont diye geçenler daha iyi dediler hep o yüzden öyle almayı düşünüyorum aralik-ocak gibi gözüküyor tam kışa geliyor bakalim
babyy__ Semasyy ay bende bundan aldım hamileligimi ilk ögrendigimde 5 haftalık falandım yeşil almıştım
seymmnr Semasyy bende bunu aldım kış bebesi zaten ne kadar mont giyebilir ki 🥲 bunlar yeterli olacaktır allahın izniyle. benim miniğim de aralık doğumlu olacak allah nasip ederse 🫶🏼
gmzela1605 Hil7889 bunu almaya çalıştım ben ama stok hatası bu alınmıyor 🙈 3-6 yeni doğana büyük olabilir sanırım
Hil7889 gmzela1605 yaaa üzüldüm çünkü güzel yani ben yüksek fiyattan almıştım zamanında başlığı görünce aklıma geldi ☺️ bişi olmaz be kaybolur içinde azcık 😂😂
Hil7889 Semasyy bana anam bi mont almıştı ilkokuldan ortaokula kadar giydim shshhs işine yarayan alsın ayol tamam 😂😂
siineem Peluş tulumlar oluyor onlar çok kullanışlı hem sıcak tutuyor hem çocuk içinde katıp kaybılmuyor😂 ilk kızım da kış bebeğiydi kullandık baya memnundum inşallah şimdide ocakta gözüküyor doğum yine onlardan kullancam 😊
-Gokce035- Aysensrkan kaç aylık için sizinki , benimkinde 9 aylık yazıyor ama kolları eldiven gibi katlanıyor kısalıyor yani artık bi şekilde giyer dedim
gmzela1605 Hdemir1618 bende arkadaş bunu aldım deyince aldım hemen bundan 😄 ne bileyim 1 aylık bebek montları var sonuçta giyiliyor demek ki