yenibirannis Kızlar adet tarihime göre 33 haftalık hamileyim ama bebek 9 gün önde gidiyomuş karın bölgesi de baş da 1 hafta öndeymiş Dr sordum ama tosun bi bebk dedi sorun yok dedi ama yinede tedirgin🙄 varmı böyle bi durum yaşayan kızlar
Sahdormommy yenibirannis banada kafası on gün önde dedi üç hafta sonra tekrar gittim şuanda kafası bir hafta önde dedi
defnezumram yenibirannis bana da kafası 1 hafta önde dedi bi sorun teşkil eder mi dedim yok bunlar santimlik oynamalar dedi en son kontrolümüzde. Bu cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek merak ediyorum kilomuzu falan 🥰🥰
Artemaaa_1 yenibirannis aynı durumdayız 33 haftaligim aslında ama.bir hafta önde gidiyor 34 diyorlar kilosu falan 2300kilolu olaca sanırım
Maviijj Benimde 27 haftalıkken 29 çıktı ultrasonda doktor sorun yok genetikte oluyor diyor ama benimde merak ettiğim doğumu daha erkene çeker mi acaba birdahaki kontrolde sorucam
Sebnem9593 yenibirannis hayır güzel dedi Boyle olması bebeyin boynuna 2tur kordon dolanmış ama bak kan akiminda problem yok demek ki 1hafta önde dedi
MasalAlparslanMom yenibirannis bebeğin o anki duruşu ve su ölçümü etkileyebiliyomus. Oyuzden 2 hafta kadar gerilik veya önde gitmesi çok sorun teşkil etmiyo..benim ilk hamileliğimde detaylı ultrason dönemi 2 hafta öndeydi doktor zaten kız bebek 40i beklemez 38 de gelmek ister demişti. 37+4 TE 3.500 Gr 50 cm.dogdu 😇 Şuan 11+3 olması gereken bebeğim de dün 12+3 olarak ölçüler. Son adet tarihinden kesinlikle eminim
Mrsfly yenibirannis kuzum benimkide 1 hafta önden gidiyor 😂 endişelenmeni gerektirecek bişey değil. Usg ölçümleri tahmini oluyor.
yenibirannis Mrsfly bide tansiyonm yüksek çıktı bugün ya Dr da 17 yarım saat sonra 13 e düştü limonlu su içtm eczaneye yürüdüm ölctüler 16/5 offff
Mrsfly yenibirannis izmir çok sıcaktır şimdi.. hiç evden çıkma bugünlerde mümkünse kuzu. Ayağını soğuk suya sok otur. Çok geçmiş olsun. Bol bol su iç
Aslhna yenibirannis bu yüksekliği doktorunuza söylediniz mi böyle durumlarda direk seseryana alıyorlar bekletmiyorlar
Aslhna yenibirannis benimde öyleydi sonra bir hafta hiç kilo almadı cuma günü gidicem son durumu noldu takılmayın gerilemesinde önde gitmesi sorun değil diye düşünüyorum