ElifKarata e_blue_sky_a inşallah gönlünüze göre versn Rabbım sağlıklı bir erkek çocuğu nasip etsin sizede 🥰🥰
Mevlude_Sahin Ebrugrgn Sizin cinsiyetiniz nedir? 15+6 haftalığım doktorum bugün bir çıkıntı gördü ama bacakları kapalıydı ve açtıramadık ama gördüğü kısımda erkek gibi dedi ondan merak ettim sizi
ElifKarata Nur_50 16 da araştırmada profesor erkeğe benziyor dedi 18 de kıza benziyor dedi farklı bir doktor Devlet hastanesinde ben smdi hangisine inanayım 🤣🤣🤣
bbaby44 Banada 5 dakika bile dolmadan hemen pipisi var dedi bu kadar çabuk mu anlıyorlar aynen 16. Haftadayim yinde emin olamadim
ElifKarata Nur_50 Herkesin kız diye tahminler ettiği bebeğim 19.haftaya kadar pipisini saklamış 🥰🤣🤣 erkek geliyor
busrakirisci ElifKarata ben doktor kesin kız da dese erkek de dese baz almayacağım. Çünkü yanilabilme ihtimali de var. Cinsiyetini sorup öğrenicem ama kesin kız ya da erkek diye kafamda belirlemiicem. Bekleyip göreceğiz😃😃
ElifKarata serhan ay yok bacım bugün kontrolüm var 19+1 olduk bugün de net ogrenemezsem artk doğuma kadar ne sorucam ne merak edicem 🤣🤣🤣🤣
ElifKarata serhan dün öğrendim canm erkekmiş 🥰🥰 1 hafta önce kız dediler dün erkek ne değişti 1 haftada acaba 🤣🥰
Nur_50 ElifKarata iyi bari artık oğluşuna istediğin gibi al😃benim oğluşum oluyor ben başladım kıyafet almaya kız kadar çeşitli seçenek yok ama napalım🤣
ElifKarata Nur_50 25 ten sonra başlarm 🤣🤣🤣 toplu gidip alırım evet ya erkek bebeklere çok cicili bicili biseyler yok