Mavimsi02 Kızlar 36+5 haftalığız yalnız bir haftadır göğsümden süt geldiğini görüyorum yani süt gelmiş ve kurumuş bi şekilde bu normal mi sizdede oluyor mu böyle durumlar
Ebraz Mavimsi02 ben biraz sıkıntı minnak bir süt damlası çıkıyor 😂 ve bu beni mutlu ediyor inşallah doğum yapınca bol bol akar 😂
sedadiyebiri Kızlar bu aşırı duygusallıktan kaynaklıymış yani anne olmaya çok heyecanlı olanlar duygularını üstte yaşayanlarda oluyormuş ama kötü bi durum değil. Ama ilk süt bebek için önemli o yüzden süt geldiği durumda parmağınızın ucuyla hafifçe birkaç saniye göğüs ucunuza başı uygulamak yeterli olacaktır. Mavimsi02 Ebraz Ayseveikizler Mavimsi02
Ayseveikizler Ben 18. Haftadan beri ara ara yaşıyorum bu durumu. Özellikle hava sıcakken ve sütyen takmadığım günler çok akıyor. 27. Haftamdayım hala ara ara akıyor
Mavimsi02 Ayseveikizler benimde bi ara vardı sonra düzeldi bir haftadır falan yine var o yüzden tedirgin oldum
Mavimsi02 Ebraz canım göğsünüzü sıkmayın diyorlar sende sıkma doğumdan sonra sütün sürekli dışarı akarmış dikkat et 😊
Csknaz Mavimsi02 yok oğluma hamileyken 30 haftada geldi kızıma hamileyim 30. Haftada az az damla damla gibi geliyor normalmiş bende korkmuştum