Tusse18 26 haftalık hamileyim bebeğim makat duruş duruyor ayakları ile aşağıya tekme atıyor..bir gireyim bakayım dedim Google dan duruş ile ilgili yazılara çok kötü şeyler yazıyor,bu hafta böyle durması normal değil mi değişmez mi ?
Tusse18 Tusse18 doktorum yazınlarla ilgili tek bir cümle kurmadı duruşla ilgili hiç kötü bir şey de demedi
elifnusret Tusse18 benim 26 haftalıkken başı aşağı dönmüştü 36 haftalık olana kadar 36. Haftada başı yukarı dönmüştü dönmesi için henüz çok erken acele etmeyin
AmineSH Tusse18 ne gibi bi sıkıntı canım benim 2 aydır ters bebek şu anda 35 haftalığız hala makat gelişi
tunamomm Tusse18 36.haftadayim bebeğim makat geliş doktor artık dönmesi çok zor dedi ama kötü bir durum söylemedi internette her yazana bakma canım
Tusse18 bdenerigokce bende öyle düşünüyordum bu zamana kadar yani hala öyle düşünüyorum ama Google da yok kordonla ilgili sıkıntı olur yok bebekle ilgili bir sorun olur vs ya dedim yani bütün bebekler böyle durmuyor mu 🤷🏻♀️
bdenerigokce Tusse18 haha banada kordonu 1 kere boynuna dolamış dedi😂😂😂 hepsi hemen hemen aynı canım, belki rahat duran vardır ama benim dolamış mesela 😂 rahat durmuyorlar ki 😂
Tusse18 AmineSH valla bir bakayım dedim netten kordonla ilgili bebekle ilgili sıkıntı olur vs yazıyordu ona öyle takıldım ama normal bence ya 🥲
Tusse18 Melike_02 ayakları poposu rahim kısmında kafası göbeğimizin üstünde oluyor canım bu duruş ters oluyormuş,kafa aşağıya doğru durduğu pozisyon duz oluyormuş tam tersi yani 🤷🏻♀️
Ayfer- elifnusret ben de sizinle aynı durumdayım. Çok erken başı aşağı dönmüştü hep aşağıda taşıdım. Bugün kafası tekrar yukarı dönmüş dedi doktor. Ben de 37 deyim. İnşaallah hayırlısıyla dönerler
Duyguss24 Tusse18 korkma kuzum bisey olmaz inşallah normal benim ilk gebeligimde 30 hafta kontrolünde makat geliş böyle olursa normal doğum olmaz ama düzelme ihtimali var demişti 34 haftada duzelmisti çok şükür daha erken yani düzelir merak etme sen🤲🥰