simgennur0 Beta kan testim 0.100 iki gün sonra 0-5 243 dü adetime daha var ama adetim bitikten 1 gün sonra çocuk yapmaya başladık hamile kalabilirmyişm şu anda hamileliğin başlangı olabilir mi
Aleyna4161 simgennur0 hamilesin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla alırsın inşallah kucağına daha miniciik 😂🥰
simgennur0 Aleyna4161 minikmucizeemaak ama 2.43 yazıyor 5i geçmedi ama iki günde arttı yarın yüne oan vericem
simgennur0 Bsssr hayır yeni evlendim ben balayından geldim hasta oldum sonra çocuk istedik başladık yapmaya 1 haftadır deniyoruz 2 haftalık evliyim beta hcg dediğim gibi oldu kaset testi nasıl yapıcam
minikmucizeemaak simgennur0 O zaman beta değerin pozitif çıkmış canım, 2 günde 1 kan vererek takip edebilirsin sağlıklı genelik mi diye
Rfrshr simgennur0 243 mü yoksa 2.43 mü? 243 pozitif ancak şu aşamada 2.43 için pozitif denemez adetiniz gecikince tekrar kan verirsiniz daha net sonuç alınır gebelik var mı yok mu daha iyi anlarsınız
minikmucizeemaak simgennur0 Kız 243 sandım bende öyle yazınca, evet artık var ama 5 in altında olduğu için 2 gün sonra tekrarlamam daha iyi olur