kubraayman 75 olan göğüslerim 90 oldu çatladıı, doğumdan sonra kücülürmü göğüs toparlayıcı kullanıcam doğumdan sonra kilolu gösteriyor göğüsler büyük olunca benim bel yapım ince göğüsler büyük olunca zayıflasamda kötü durucak gibi geliyor sizin öneriniz nedir
Ask-bebegim kubraayman aynen bu zamana kadar küçüktü. Şimdi 90 aldım şoktayım resmen çatlamadi hindistan cevizi yağı lierac falan kullanıyorum ama böyle büyümeye devam eder mi acaba Dediğiniz gibi insallah doğumdan sonra küçülür 🤦
mavideniz6 kubraayman Benim de kocaman 85-90 takıyordum şu an herhalde 95-100 oldu yarım atlet giyiyorum anca onunla rahat edebiliyorum 😊
mnli kubraayman emzirirken büyük olmaya devam edecek hatta bir sabah kalkacaksın biri 80 ken biri 95 çünkü akşam bir tanesiyle emzirmişsin 😅 emzirmeyi sonlandırınca yavaş yavaş sönüyor ama sarkıyor tabi ki yani bir balonu şişir ve sonra indir nasıl yumuşayıp pörsüyorsa öyle oluyor yani benim öyle oldu çevremde emziren herkesten duyduğum bu bilmiyorum istisna var mıdır
__mom1 Valla bence sarkacak bu kadar büyüyen göğüs küçülse nasıl toparlayacakki ben ameliyat olurum diye düşünmeye başladım 😅
kubraayman __mom1 Evet sinir bozucu gercekten hayır gömleklerim bir tek göğüslerimden olmuyor göbeğimden cok memelerim büyüdü töbe😂😂😂
kubraayman Ask-bebegim inşAllah küçülür ama eskisi olmaz, yani göbeğimden cok göğüslerim büyüdü oğlum inşallah emer yoksa kıcını ısısırım🤣🤣🤣
kubraayman mavideniz6 ben rahat edemiyorum tenime değiyo sıcakta rahatsız oluyorum ne olcak bilmiyorum yaa🙄🙄
kubraayman mnli Evet sarkma oluyormuş duydum kücülsünde sarksın toparlayıcı takarım ama bu kadar büyümesii inanılmaz zorluuor beni..
Feyzabeyoglu kubraayman bende ayni küçük göğüslüydüm. Büyüdü catladi emzirdim sarkti falan Zamanla küçüldü tabi ama eskisi gibi fit falan degil sarkik ve catlak. Simdi ikinci bebegimi de emzircem daha da kötü olacak. Ama yapacak bir şey yok cocuk doğurup büyütmek böyle oluyor
kubraayman Feyzabeyoglu Evet anne olmak demek vücudunun yerle bir olması demek napalım sağlıklı olsunlar da.. ama bir caresinede bakıcam benim üst bölgem kol yapım ince göğüsler büyüyünce cok sırıtıyor..
Annesii23 kubraayman valla kendinizi hazırlayın ilk 6 ay inek gibi gezeceksiniz nereden biliyorum kendimden biliyorum 🥲 bende 55 kiloyum göğüslerm normalde büyüktür ama hamile kalınca kafam kadar oluyolar ilk çocuğumda da böyle olmuştu sütyenlere sığamıyoruz yani doğumdan sonra ilk 5 6 ay daha da büyüdü sonra biraz daha toparlandı. iyi haber emzirmeyi bitirdikten sonra eski boyutlarına döndüler ama tabi ben rahat durmayıp ikinciye hamile kaldığım için yine inek modunda geziyorum ☺️
kubraayman Annesii23 eski boyutuna inşallah döner çünkü çatladı göğüslerimmm inşallah düzelir cok sinirlerim bozuldu 75’ten 90 olmasıı da yanii😒😒😒 bari 80 ol cok büyüdüü…
Paris2019 Aynı sorun bende de var. Estetik görüntüyü geçtim müthiş bir sırt ağrısına neden oluyor. Doktor onayını alır almaz operasyon düşünüyorum, zira kendilerinden eski boyutuna döneceklerine inancım neredeyse yok 😂
Mavi3475 kubraayman benimde 75 di şuan 80 takıyorum ama 75 de takıyorum arada benim çok büyümedi yani