Hayalimmucizem Merhaba kızlar 😍 hamilelerin en önemli sorunlarindan biri sanirim isim bulma süreci. Hepimiz bebeklerimize en güzel isimleri koymak istiyoruz ama son zamanlarda etrafimda farklı olsun diye koyulan çok absürt isimler duyuyorum. ben henüz karar veremedim cinsiyetimiz de belli değil sizler bebeklerinize hangi ismi koydunuz ya da koyacaksiniz❤️ Anlamalarıyla yazardaysanız sevinirim 🐣
Buseayazerdgn Hayalimmucizem Ben Emin Ayaz koyuyorum Emin guvenilir demek peygamberimize emin derlermis ayazda ayaz yani 😁
GzmAcr Hayalimmucizem Bendede daha Cinsiyet belli degil ama Oğlum olursa Ahmet Tuğra ismini vericez 💙 Ahmet isminin anlamı Allaha şükreden, övülen Tuğranın anlamıda Osmanlı padişahlarının imza yerine kullandıkları bi simge.. Kız ismine daha tam karar vermedim 🙈
Alyamom35 Hayalimmucizem dün gece rüyamda çok güzel bir oğlum oldu ve adını CİVAN koydum öyle seslendim. Şuan sadece onda kaldım 💙
Hayalimmucizem GzmAcr ben kiz olursa ayza düşünüyorum ay gibi güzel yüzlü ki demek. Sizinki kaç haftalık
B-P-R Hayalimmucizem Oyyy Daha Çok Yeni ❣️😍😍 İnşallah hepimiz Sağlıkla Alırız Bebişlerimiizi bende 15 Haftaligim ☺️🙏
misiszachk Hayalimmucizem bizimde cinsiyetimiz henüz bekli değil ama kız olursa Mila ismi olsun istiyorum Ispanyolcada 'Harika', Slav dilinde 'Ask', Arapçada 'Güzel', Ibranicede 'Baris getiren', Bulgarcada 'Canim' demekmiş erkek olursa da Özgür 🤗
GzmAcr Ebruky Allah sağlıklı evlatlar versin hepimize inşallah 🙏 şimdiye kadar hiç kız ismi düşünmedim diyebilirim aklımda olan tek isim buydu Tuğra ismini çok beğeniyorum 😊 Allah hepimizin gönlüne göre versin🌸
deletedmom734 Hayalimmucizem Kızımın adını Rahel.koymak istemiştim ancak eşimle ortak noktada buluşamadık RAHEL Hz Yusuf ve Hz Bünyamin in annesidir kocası Hz Yakup ve babası Hz ishaktır kocası babası ve 2 oğlu peygamber olan bir kadın 💗
GzmAcr Hayalimmucizem Biz sabırsızlandığımız için bize öyle geliyor bende zaman zaman aynı düşünceler içerisindeyim ama bir bakıcaz ki kucağımıza almışız Miniklerimizi 🤱🏻😍