Bussra_1809 Kızlar şu an 7 haftalığım ve az önce ufak kahverengi akıntım oldu doktorumu aradım bebeğin kalp atışları durmuş olabilir dedi yarın çağırdı çok korkuyorum bunu yaşayan var mı lütfen cevap verin
sevenanne Bussra_1809 Nasıl bir doktor böyle bişey diyebilir. Benim iki gebeliğimde de hep kanamam oldu korkma dinlen ve bence başka doktorla yoluna devam et. Stres yapma stresten bebeğin etkileniyor 🙏🏻
sevaldqn1 Bussra_1809 korkmayın doktorunuz sizi korkutmuş illa durmus olcak diye birsey yok bazen yerleşme kanaması da olabilir yada kese etrafinda kanama vardır erkenden gitmeniz jyi olur ve ilac başlanır önlem amaçlı geçmiş olsun
BurcuSTopsakal Bussra_1809 Yerleşme kanaması 1-2 hafta sonra gelebiliyor bazılarında. Gebelikte kahverengi akıntı ve kanamalar aktif kanamalar olmadığı için çok önemsenmiyor yine de şehrinizde kadın doğum acil varsa hemen baktırın beklemeyin bence. Esas pembe/kırmızı renkli aktif kanamalar sorun oluyor genelde
Hayatatli309 Bussra_1809 o nasıl bi doktor yaa benimde oldu çok şükür bebekle alakalı değilmiş hatta 10.haftamdayum daha dün oldu yine gittim
Bussra_1809 sevenanne şu an zaten ailemden uzağım kimse yok yanımda eşim işte görünce çok korktum aradım hemen normalde kalp atışı biraz düşüktü cuma günü gidecektim şimdi pat diye söyledi hiç hayra alamet değil diye bebeğin kalbi durmuş oşabailir cuma günü de kürtaja alırız dedi çok korkuyorum
Sankus Bussra_1809 Allah böyle doktorları ıslah etsin bildikleri tek şey kürtaj bişey olmaz inşallah korkacak bindurim yo bende 5 ci haftada kahve akıntı binkac gün devam etdi progestan verdi anında kesti doktorunu değiş bence gitme ona
Hilalllle Bussra_1809 canım bendede aynı kanama durumu oldu yerleşme kanamasıydı zaten 7-8 haftada anca duyuluyor kalp atışı net bir şekilde stres yapmamaya çalış inşallah sağlıklıdır
Bussra_1809 Hayatatli309 kalp atışı düşük diye dedi ama görmeden telefonda böyle deyince çok korkuttu beni 1 saate belli olur ☹️
Sankus Bussra_1809 ada derken Türkiye’deki?bende adadayim kibrista kaç Dr gezdim sonunda Allah o Dr karşıma çıkardı devlet hastanesinde
Bussra_1809 sevenanne dün vajinal ultrason ile baktı malesef duyulmadı ama gözüküyordu attığı doktor da alalım dedi büyük ihtimalle can çekişiyordur dedi eşimde özele gidelim diyo hemen alınmasın gördüm ben attığını diyo ama benim umudum pek yok😔
Bagci01 Bussra_1809 benimde 6 haftalıkken oldu kahverengi akıntı bende doktoruma yazdım panik yapma gel bir bakalım dedi nasıl öyle bişey diyebiliyor anlamadım gittiğimde korkulacak bişey yok dedi progestan fitil verdi tedbir amaçlı 10 haftalığız şuan çok şükür 2 hafta sonra bırakacağım doktorunu değiştirmelisin bence
Aslanmommm Bussra_1809 ben 6. Haftadan 8. Haftaya kadar hergün akıntı oldu kahverengi doktor yerleşme kanaması demişti kalple akıntının ne ilgisi varmış endişe etmeyin