Hamisbiri Kızlar meme ucum hiç yok kullan diyolar kimiside hic önermiyor kullanan varsa yazsın lutfen hemen onunlami emzirsem?
MervEliz13 Hamisbiri ben vallahi Allah kısmet ederse inşallah omunla emzirmeyi düşünüyorum ilk bebeğimi emziremedim hep sağdım o zaman yoktu keşke olsaydı görümcem onunla emziriyor bi sıkıntı olmadı
DidemB Hamisbiri bebimde göğüs ucum yok. İlklerde zorlansakta memeyi tutturma konusunda zamanla bebek emdikçe göğüs ucum çıktı ve işimiz kolaylaştı
Catmom Hamisbiri Ben Philips small olanı kullandım ucum düz hiç yok çünkü. Gayet memnundum. 2. De yine kullanacağız. Hep kullanmak istemezseniz bebek emmeyi iyice öğrenince kademeli çıkarırsınız. Benim ona kısmet olmadı sütüm çok erken kesildi
Ummuhan64 Hamisbiri Ben bayadir kullanıyorum bir sıkıntısı yok bebeğim yoğun bakımda kaldı biberonla alıştığı için göğsümü alamiyor silikon uc gayet iyi
Aleyna4161 MervEliz13 benim de kuzenim onunla emziriyor ilk haftasından beri gayet memnun hem yara yapmıyormuş
elifsen Ben altı ay onunla emzirdim. Kızım artık büyük memeyi kavrayınca da bıraktım. Ama dışarı çıkınca ısırdığı için tekrar onunla emzirdim çok kolay yara yapmıyor rahatsın