Zele_1207 MerveYusuf0147 Sleepy bio natural çok öneriliyordu bende ondan aldım ama daha kullanmadık Islak mendilde sleepy aldım
Kediannesi1 MerveYusuf0147 Baby turco aldım yenidoğan 64 lü 10 paket aldım ikiz olduğu için artarsa kız kardeşim de hamile diye fazla aldım 2 numaradan da 10 paket aldım
Churcill MerveYusuf0147 şimdilik 1 paket molfix var mavi paketlerden. Nasıl başlarsan öyle gidiyomuş sanırım bakalım pişik falan yapmazsa bununla devam ederiz
Egeminannesi Kediannesi1 keşke direk 2 numara alsaydiniz Molfix gbi bezlere göre baby turco ebatları küçük
EbruBoluKaya Sleppy natural aldım. 84 lük 2 paket 1 numara , 2 paket 2 numara , 2 paket 3 numara şimdilik , unibaby ıslak mendil aldım yenidoğan 24 paketli olandan henüz 26 haftalığız inşallah bebeğimde sever
Kader5858 MerveYusuf0147 çocuğun kilosuna bağlı birazda benim ki 3300 dogdu yaklaşık 6- 7 paket 1 numara kullandim yaklaşık 1 aylık hala 1 numara kullanıyorum şuan 4150 falan kilosu
mucizem0111 Sleepy alanlar diğer bezlere göre bir tık ufak eğerki bebeğiniz 3 kg fazlası doğarsa 2 numaradan başlamanızı tavsiye ederim 1 numarası diğer markalara göre daha ufak🌸
Asye22 MerveYusuf0147 canım benim bebeğin kilosuna bağlı 2 ile 5 kiloya kadar 1 numara kullanılıyormuş haberin olsun üstünde yazıyor bezlerin ona göre al bence ben bayby turco aldım bır paket 1 numara 126 lik bide 2 numara aldım bir paket he bide ıslak mendil de bayby turco aldım indirimdeyken aldım ikisinide bezde ikincisini bedavaydi trendyolda indirimleri takip et bezi bilmem ama ıslak mendil stoğu yapabilirsin
Kediannesi1 Egeminannesi ben ikiz gebeyim zayıf oluyor ikizler malum 1 ay kullanılır diye düşündüm artarsa da benden sonra kız kardeşimin doğumu var nasılsa diye rahat davrandım 😀
Minikperi MerveYusuf0147 ben sleepy kullanmıştım 3,5 yıl önce şildi de onu düşünüyorum. 1 numaralı bezin yarısını bitiremeden 2 ye geçtik. 1 numaralı bezleri ben sonra ped yerine kendim kullandım asla heba olmadı 😅
Bircicekanne MerveYusuf0147 prima premium care aldım 1 küçük paket alerji pişik vs olursa değişebilme opsiyonumuz olsun diye stok yapmadık ıslak mendil stoğu yapın bence daha faydalı olur