Violetaa Selam kızlar çatlama iğnesi göbekten yazılıyormuş şimdi doktordan geldim birdahaki ay adetimin 5 gününe kadar femara diye bi ilaç varmış onu kullan 3 gün sonra yanıma gel dedi çatlama iğnesi yapıcam ayyy nasıl olcak bu korkuyorum
edasontr Violetaa bende kullandm ama vurulmadım yumurtam kendi catladı ama tabi tıkalı tup taraftaki 🥹
Kediannesi1 Violetaa hissetmiyorsunuz bile küçücük bir iğne öyle yağlı bir ilaç da değil tüp bebek öncesi eşim yaptı bana da öyle kolay yapması da, süreç de kolay bir süreç inşallah tez zamanda pozitif görürsünüz
Meneksem Violetaa doktorunuz direk mi verdi bu iğneyi yoksa öncesinde başka bir şey kullandınız mı ben kaç kere doktora gittim rahim filmi çektirmeden vermiyorlar
edasontr tatlibebegim_ yaaa gercekten miii 😍😍😍😍🤭🤭🤭🤭🥹😍😍 ayy cok sevindim yaaaaaaaaa inann kiiii 😍🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
tatlibebegim_ edasontr çok teşekkür ederim canım benim Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah dün öğrendim ❤️❤️😍
Violetaa @edasontr birdahaki adetim de gidicem işte heyecanlandım ☺️ Allah isteyen Herkese versin inşallah 🙏
edasontr Violetaa benide cagırdı ama gtmıycem catlıyor yumurtam ilacı kullanıcam ovulasyon testyle takıp edip kendim takıp edicem inssllah olumlu sonuc alırız
Violetaa @Kediannesi1 ben medikalpark hastanesine gidiyorum . Ücretler ateş pahası :( değer mi değer amaaaa 😍 birdahaki ay gidicem işte bakalım çatlama yapıcam göbekten dedi doktor aşılama nasıl oluyor
Kediannesi1 Violetaa aşılamayı inanın hiç bilmiyorum ben direk tüp bebek yaptırdım ama aşılama da basit bir işlem diye duymuştum hayırlısı olsun inşallah bu süreçte harcanana gerçekten değiyor 🥰
edasontr tatlibebegim_ yaa insalllah kzumm benm bu ay olmadı 🥹 yumurtam tıkalı tup tarafında olustu acıkk tarafta kucuk vardı ama kayboldu
K-1997 MelodyFairy bi soru sorabilirmiyim ben şuan reglimin 1. Günü doktordan çatlama iğnesi talep edicem adetin 3. Günü doktor randevusu aldım acaba hata mı yaptım bugün gitmelimiydim femare yada klomen ne zaman kullanmaya başlanır
Yesimsim K-1997 5.günden itibaren kullanılıyor zaten normalde klomeni diyorsanız 3.gün gidince test ister zaten hormonlar için ona göre verir ya da ne yapacağınızı söyler
Violetaa @K-1997 adetin ilk günü başla 5 gün kullan dedi doktor bana bugün . Sabah akşam günde iki kereymiş . 5 günden sonra 3 gün kullanma ilacı sonra doktora git yumurtana bakacakmış büyümüşüm diye ben de bugün gittim doktora öyle anlattı . Birdahaki ay iğne yapılacak bana da sabırsızım