Aminea Arkadaslar yumusatıcımın kıvamı değişmiş gibiydi bende kokladım kokusuda keskin ve farklı geldi sonra hafif bi bas dönmesi yasadım yarım saat sonra da burnum kanadı ve tansiyonum düştü sizce yumuşatıcı ile bi alakası var mıdır bu durum bebeğe bir zarar verir mi?
Mervisnese Aminea bence alakası yok kuzum ben temizlik manyağı biriyim hergun kullanıyorum kokluyorum bi sıkıntım yok şükür bebekte ıyi kendine evham yapma
GamzeCan Aminea canm markette temizlik ürünlerinin arasında bi beş dakika kadar kaldım onumu alsam bunumu alsam diye bakıyodum, basım dönmeye basladı cıktım kustum kusana kadar bayılıyorum sandım, vucuttan vucuda değişiyor bence etkilenmis olabilirsin
Aminea GamzeCan bende öyle düşünüyorum canım hala bas agrısı cekiyorum uyuyakalmışım insallah bebek etkilenmemiştir
Birsenvergili Ben hamileliğin başından beri temizlik ürünlerini koklar öyle alırım hatta keskin kokusu var çamaşır suyunun mesela tuvalette dökerim bi yarım saat sonra yıkarım kokusunun gitmesinin
Aminea Birsenvergili bu yumuşatıcı sanki normal yumuşatıcı gibi kokmuyordu canım bozulur mu yumuşatıcı bilmem ama cok değişik bir kokusu vardı yumoş marka
Reyyan1310 Bir yerde okumuştum çamaşır suyu kullanmak bebeklerde alerjik durumu tetikliyormuş ve olabildiğince çamaşır suyuna yaklaşmıyorum Yumuşatıcıyı çoktan hayatımızdan çıkardım zaten
Aminea Reyyan1310 insallah birşey olmaz baya agır geldi birdaha bende evimde kullanmam artık ne mantıkla dogrudan kokladıysam
Reyyan1310 Aminea kaç haftalık hamilesin ilk zaman hassasiyetinde olabilir içini Ferah tut Allahın izniyle birşey olmamıştır
Birsenvergili Aminea yumoş abc falan kullanıyorum ama hiç başıma böyle birşey gelmedi ben hep kullanıyorum 15 gün de bitiyor çok uzun süre kullanmayıp şimdi mi kullanmak istedin acaba