Busraakay_26 Seher_coban ben bardak değil ama kalık koymuştum bebeğim de sarılık vardı mama takviyesi yaptım hastane stril kap ile mama verdi bende kaşık ilke içirdim ama sen istersen direk kaşık biberon alabilirsin
Pinklove Seher_coban Ben koymadım, yani koskoca hastane doğum yapan kadına bir bardak ile kaşık da veremezse o hastaneni kapatsınlar bence
seizetheday Seher_coban bebek içinse gerek yok bence sütünüz gelmezse diyedir benim de az geliyordu sonra rahatsızlandım yetersiz olduğu için mama takviyesi de yaptık ama ben şırınga ile beslemiştim o zaman bilmiyorum
Yorgn plajterligi şu ısıtıcısı gerekli ben koymadım her iki doğumda da ama 2.sinde keşke alsaymışım dedim yani kahve almak vs her zamn kantinde alınamıyor malesef ( refakatçi kv olduğu zaman özellikle odayı bulamam vs dedi)
Hamileanne plajterligi bazı hastanelerde her katta su sebili olmayabiliyor malum süreklide kafeteryaya in çık zor oluyor bana garip gelmedi
plajterligi Busraakay_26 şırıngayla veriyorlar ki gelmezse kimse ilk günden mama vermiyor çocuğa, o gün emmesi için uğraşıyorlar emdikçe süt gelir diye Seher_coban
Karanfill Seher_coban olabilir. Ben onun için şırınga koymuştum. İyikide koymuşum. Uyandiramamistik. Mamayı siringayla verdim. Sonra alıştı zaten memeye
plajterligi Yorgn ben ilk doğumumu özel hastanede yaptım kafeteryaya bir kere inmedik her şeyi ayağımıza getiriyorlardı o yüzden çantama sadece bebek, eşim ve kendim için kıyafet koymuştum pamuğu bile hastaneden veriyorlardı baya rahattım o konuda ama tabi ki dediğiniz durumlar için koymak şart o durum farklı ben özel hastanede olupta her şeyi götürenler için aslında söyledim ve hala saçma geliyor boşa yük 🫠
Busraakay_26 Seher_coban ben eve gelir gelmez verdim alışmadı da ama tabi sana kalmış mama desteği vermen gerekirken kaşık ile biraz zor oluyor
Hamileanne Seher_coban hastanenin yatış kısmında koridorda soğuk ve sıcak su sebili var yani bizim hastanede vardı kahveyi öyle içtik
Seher_coban Pinklove benimde 13 Eylül bakalım nasip ne zaman kaçta gelecekler inşallah hayırlısıyla kucağımıza alalım
BurcuSTopsakal Seher_coban Bardak yerine, lansinoh elektrikli pompanın kendisine ait biberonu var onu koydum, mama vermek gerekirse onda karıştırırız dedim, kaşık da koydum şırınga da koydum, inşallah hiçbirine gerek kalmaz da bolca sütlerimiz olur 🤗