Dneglr Transferimin 9. Günü sabah kanamayla uyandım bulantım ve karın agrım vardı midem kazınıyordu sanki kanamada kahverengiydi dayanamadım test aldım ve test sonuclarım böyle cıktı biri normal gebelik biri erken gebelik testi
monarosamommy Dneglr evet canım pozitif hayırlı olsun kan testi ver birde Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻🌸
Dneglr Kediannesi1 Ceren0735 monarosamommy ela2023 Hepinize teşekkür ederim kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin 💙💙 kan verdim sonucu bekliyorum 💙
EbruBoluKaya Pozitif görünüyor çatlatma iğnesi falan vurulmadınız dimi? Bende 4.denememin 8.günü bundan daha silikle öğrendim aynı gün lekelenmem oldu 12.güne kadar leke devam etti günde 1 kez coraspin bıraktırdı doktorum şükür 26 haftalık olduk
Dneglr EbruBoluKaya sonucum pozitif dondurulmus oldum canım çatlatma olmadım kan sonucum 169 geldi :)
EbruBoluKaya Dneglr oy maşallah sağ Salim kucağına al inşallah 🤲🤲 benimde 10.gün 318 , 12.gün 1387 çıkmıştı. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatlerde tekrarla sonucunu inşallah güzelce yükselmiş olacak 😍🤲
[silindi] Dneglr amh kaçtı acaba kaç yumurta toplandi kaçı embiryo oldu. Her iki Tup bebek te tek mi transfer edilmişti
Dneglr [silindi] ben 3. Denememde kaldım amh 0.18 yaş 24 ilk denemede subat ayında 2 yumurta cıktı 1 i ilerledi 3. Gün embriyosu dondurulmus oldum haziranda tutmadı negatiften sonra temmuzda tekrar yumurta toplattım 4 tane cıktı 2 si ilerledi birisi 4. Gün taze transfer oldum temmuzda oda negatif geldi agustosta son kalan 6. Gün embriyomu transfer oldum pozitif sonuc aldım bugun kalitesi 6.gün 5bc kaliteydi rabbim size de nasıp etsin insallah 💙