Kbat92 Merhaba , acaba bu kan ilacını gece yatmadan içebiliyor muyuz? Bu sekılde kulllanan doktoru onaylayan varmıdır. Teşekkür ederim şimdiden :)
Matmazelll Kbat92 akşam yemeği yedikten sonra süt ve süt ürünleri ayrıca çay ve kafeın tarzı içeçeklerden sonra kullanılmalıdır. Yatmadan önce içebilirsiniz.
Churcill Kbat92 ben öyle yapıyorum çünkü gün içinde illa süt, çay kahve tüketiliyo. Doktora sormadım ama bişey diyeceğini sanmam önemli olan aksatmadan kullanmak bence ne zaman olursa olsunn
Rahimedrsr Gün içinde ve tok karına önermişti bana eczacım mide bulantısı yaptığı için, yatmadan önce uyku ilacı dışında hiçbir ilaç kullanılmamalı, yatar halde ilaç bağırsaklarda kadar ilerleyip nasıl kana karışsın 😂
Kbat92 Rahimedrsr gece yatmadan içilen ilacın kana karısması sizin hareket halinize baglı değil zaten, örneğin yatmadan icilen prilam :) Teşekkürler yinede.
tubik7 Bana günde iki kere aç karnına içmemi söylemişti doktor. Sabah çok erken uyanırım 5 gibi bu ilacı içip 7-8 arası kahvaltı ederim. Akşam da 6 gibi yemek yeyip 10 gibi yatmadan yine içerim