GokcesMoMmm Mide yanması, sık wc, uyku problemleri ve isyan sıcakları….. bu günler geçer mi a dostlar 🥵
aysglemrkn GokcesMoMmm 28+4 üz bizde ödemim var ve tansiyon az da olsa yüksek ona dikkat etmeye çalışıyorum 30 u devirsek sonrası erken geçiyor diolllar ama bilmşurım çabucak kolayca geçsin bu 2 ay
Edaozkan GokcesMoMmm ay aynı hafta aynı gün bi kaç gündür iyiydin ama gece mide yanması bide göğüste daralma nefes alamıyorum resmen
GokcesMoMmm Edaozkan bu haftalar hep böyle sanırım benim süt içince geçerdi artık o da fayda etmiyor bu yanmaya 😭
Asel-2023 Tövbe Allah in gücüne gitmesin de çok uzun yaaa birde zor geçiyior valla ağlamak basıyor sürekli
Babyakca2891 GokcesMoMmm 25+4üz bazen hareketleri çok sık bazen seyrek yarın şeker yüklemesi var dua edin çok korkuyorum sıcaklar karşısında vantilatörümle idare ediyorum uyku problemim yok henüz uyuyorum ama bazı geceler burnum tıkanıyor ve çok rahatsız oluyorum bu şekilde Kasım 18 görünüyor doğum bi aksilik olmazsa
GokcesMoMmm Babyakca2891 her bebek farklı kuzucum hareketleri kimi zaman çok hissedersin kimi zaman daha az… nefes problemi yaşayan birçok anne de var ne güzel diyor şarkıda anne olmak zor ama gülüşü yeter diye şimdiden anlıyoruz 🥹