Esrakckaa Kizlar bugun oyle bas agrim var dogru duzgun uyumadım, bide mide bulanti gelip gidiyor, iki gün sonra gidiyor ondan sonra gene geliyor.. sizde durumlar nasil🩷🌸💙
babyy__ Esrakckaa 1 haftadır inanılmaz bi baş ağrısı var sürunüyorum resmen ara ara giren sancılar var ama bugüb çok fazla napcam bilmiyorum böyle devam ederse doktira gidicem sanırim. Uyku zaten yok sabaha kadar dönüp duruyorum evin içinde
babyy__ Esrakckaa hareketleride artık çok net resmen vuruyor ayakta falan olursam kasılıyorum bianda resmen bizim oglan erken gelecek gibi bu gidişle
Busraaa1014 naneliseker_ Benim de kasık ağrısı değilde arada bıçak saplanmasi bir agri oluyor hemen geçiyor ama gün içinde ara ara vuruyor normal mi acaba ? Benim hafta 17 kalp atışı gibi haraket hissediyorum pıt pıt atıyor
Ilba_34 Mide bulantısı ve yanma devam ediyor hala çok kötü hissettiğimde ilaç alıyorum uykularımda sıkıntı yok çok şükür ama sağıma yattığımda beyfendi rahatsız oluyor öyle uyandırıyor beni haraketlerini daha net hissetmeye başladım ☺️
naneliseker_ Esrakckaa ay bende ama dikkatli bakınca oluyor atar damar gbi uzaninca falan bakıyorum bağırsam hareketi mi bebek mi bi çözsem yarısı bebek dedi
Ilba_34 Esrakckaa şuan 19+5 haftalığım 18. Haftanın sonlarında daha net hissetmeye başladım sanki karnımda baloncuk var içinde de top var bir oraya bir buraya kayıyormuş gibi kalp atışından daha güçlü şekilde ☺️
Esrakckaa naneliseker_ Evet benim de atar damar gibi tekmeliyor 🥹 Bazen arada sirada oluyor❤️💙 saglikli gelsinler insallah bebislerimiz🤲🏽🌸
Esrakckaa Ilba_34 Masallah, ben oyle mesela hissetmiyorum. Benim ki kaymıyor, böyle damar gibi vuruyor yada 2 tekme atıyor. Peki kaydığında hissediyormuşun 🥹
Ilba_34 Esrakckaa herkesin gebelik süreci iç karnının yapısı tamamen farklı şuan çok hissetmememiz normal çünkü doktorum gününün %90nını uyuyarak geçirir dedi geceleri anne uyuduğunda plasenta suyu durulduğu için çoğunlukla geceleri daha çok oynarmış ben 19+5 haftalığım haftası sizden büyük olduğu içinde daha çok hissediyor olabilirim ama ilk gebeliği olanların 20-23 haftaya kadar hissetmemesi normal dedi doktorum ☺️
naneliseker_ Busraaa1014 normal canım agrilar. Bende uzaninca karnima bakınca fark ediyorum seninde öyle mi bilemem. Ayakta hissetmedm
Busraaa1014 naneliseker_ Ayakta değil de otururken hiseettim çok cuma kontrolum var soracağım doktora.
Busraaa1014 naneliseker_ Tamamdır yazarım mutlaka. Baş ağrım var bugün çok fazla doktorum parol icenilirsin demişti ama öncelerde de 3 kere falan içtim çok içmekte istemiyorum. Siz kullanıyor musunuz zorda kalınca
naneliseker_ Busraaa1014 parol aldığım günler oldu ama faydasını görmedim malesf ağrısına içemiyorum size varsa faydası gebelikte parol serbest demişti doktorum