UlkerSD Seroo01 ınstgramdan @turkan_seker01 i takip ederseniz detaylı bilgi verirler yurt mahallesi sosyete Pazar’ı yukarısında
UlkerSD Esse canım bugün çatı muayenesi yapıldı bizim ve o kadar kolay oldu ki ne ağrı ne acı hissettim boşuna stres olmuşum geçenlerde bi yazı okumuştum burda etkilenmiştim tamamen boşaymış gayet rahat geçti bu arada 38+4 te muayene oldum
Esse UlkerSD ay beni rahatlattın canım ya ben de korkuyorum, Çatı muayenesini odasında mı yaptı Yasemin hanım
Defnegz Meloskervn bende Celal bey e gidiyorum hatta sabah doğumum var😬 benim ebem şimdi bebeğimin doktoru😂😬
UlkerSD Esse aynen canım odasında yaptı hazırlan dedi yanındaki bayan yardımcı oldu çatala yattım üzerimi örttü Yasemin hanımda bayanda bakmadı bile hiç acımadı çok kolaydı kasma kendini olur mu çatı müsait dedi çok kısa sürdü
UlkerSD Esse ayyy yok ya kanala İnmemiş daha 🤦🏻♀️ Açılma yok ama yumuşama var dedi doktor sanırım biz 40 ı buluruz gibi👀 sen gidince bana da haber et merak ederim canım
Esse UlkerSD canım bende 37+4 oldum bugün gittim sancı yok haftaya tekrar gel dedi çatı muayenesi yapacak ona göre artık bebeğin durumunu söyler galiba.ama haala yukarda hissediyorum hareketleri kanala İnmemiştir gibime geliyor
UlkerSD Esse evet kuzum çatı da söyler kanala inmiş mi falan kontrol de eder. Kaç kilo senin bebiş şimdi
Esse UlkerSD canım geçen hafta 3100dü bu hafta tekrar ölçüm yapmadı bol bol hurma yiyip yürüyüş yapayım diyorum gelsin istiyorum artık ya