Ufkumm Seroo01 ben gidiyorum önce bayram bukan a gittim sonra acil bişe oldu bayram hoca yoktu Bülent kavuzlu ya gittim çok memnun kaldım çok ayrıntılı inceliyor
Meloskervn Seroo01 bende celal Ardıç’a gidiyorum güzel yalı hastanesinde çok memnunum🤗 muayene ücretleri 100 tl
UlkerSD Seroo01 bende Yasemin İlkit e gidiyorum çok memnunum muayene 100 nst 30 Doğum ücreti 2200 epidural 2500
fatmanurkantar UlkerSD bugün sizde kontroldeydiniz sanırım yada adınız aşina geldi ben sizden önce girdim ardından sizi çağırdılar sanki Ülker ise isminiz 🙈
Esse Fatma4747 Salihbebe de gördüm ni de İnstagram da bi bayan vardı Adana da satan bi bakayım adını atarım
UlkerSD Fatma4747 Kenan Evren’de bi Pazar varya canım orda bayanlar dikim yapmış görmüştüm hatta zaimoğlu varmış bu çarşıda instgram kaya_teks kumaş satıyorlar ama kumaşların altında bayan isimleri var dikim yapanlar onlarda da var bi bak istersen 💫
UlkerSD fatmanurkantar ayyy evet kontrolüm vardı 😇 birbirimize ne kadar aşina olduk aslında benden önceki kahverengi kabanlı da sizdiniz o zaman 😂