Selcanunal2004 Esraaa4242 yaaaa akşam deneyeceğim Canlı dimleme özelleliği çok hassas oldupu için sakin ve sessiz bir yerde yapmak en mantıklısı
Esraaa4242 Masal-10 saçmalama onla onu ayırt edemeyecekmiyiz? 😂 arkadaşlar denemiş oluyor dediler öyle denemiştim bendede oldu
bastet Telefonla alakalı değil kulaklıkla alakalı muhtemelen çünkü telefonum 14 pro ama airpodsum kayıp oldugu icin eski kulaklıgımla denedim olmadı
Esraaa4242 Olmadı diyenler belki bebek hareketsizken uyurken falan da dinlemiş olabilir belki bilmiyorum
Beklenenim11 Şaka gibi gerçekten oldu çok boguk geliyor ama ultrasondaki gibi duyuyosun arkadan🥹 Bi arkadaşımda telefondan ses kaydını alıp bebegin oldugu yere bastırıyordu hafif, nefes almıyordu 15 saniye felan ondada duyuluyordu
Beklenenim11 uzunlardananne kulaklıkla olmuyor canım ama şeylede dinleyenilirsin Wp ta ses kaydını aç derin nefes al nefesini tut telefonu bebeginin oldugu yere hafif bastır telefonuda asla kıpırdatma yoksa duyamazsın sonra onu gönder kulaklıkla dinle arkadan geliyor
rainss Şu an gördüm ve denedim 17. Haftalarda olduğum için pek ayırt edememiş yerini bulamamış olabilirim ama ara ara kalp atışı gibi güp güp şeyler duydum büyüdükçe deneyeceğim