ttugba92 Dün 12 saat arayla iki doz celestone vuruldu. İğneden sonra kızımın hareketleri çok yavaşladı çok azaldı. Normalde beni yerimde oturtmazdı tekmeler dönmeler saat başı hareketliydi. Bu durumu yaşayan var mı? 😞
Blackkcat ttugba92 yok olmaz bir şey meraklanma canım o an bebeğinle alakalıdır döndüğü pozisyon uyuklama hali gibi,ben 2hamileliğimde de vurdurdum hatta hatırlatma dozu altında hastanede sürekli vurdular son hamileliğimde bebek hareketini hiç etkilemedi
ttugba92 Blackkcat iğnenin bebeğe bir zararı olmadı yani. 🙏 şükür. Çok teşekkür ederim. Sağlıklı kalsın minnaklar
Nanelimonn ttugba92 merhaba bebegınızın hareketlerı normale dondu mu bu kac gun surdu suan bende aynı durumdayım ve cok uzgunum .
ttugba92 Nanelimonn 3 gün sonra normalleşmeye başladı. Merak etmeyin. Benim de çok canım sıkılıp üzülmüştüm. Ama 3-4 gün sonra aynı performans tekmeler yumruklar geri geldi çok şükür. İğneden sonra 2 hafta geçti üzerinden bir sıkıntı yok şu an çok şükür. Sizinli de normale döner bir kaç güne ☺️☺️