busrayldr1 Kızlar kese arkasında kanama alanı mevcut. Orta dereceli düşük riski dedi doktor. Duphaston verdi. Bunun dışında ben yapsam geçer düşük riski? 11 gün sonra kardeşimin düğünü var. Mecburen gitmek zorundayım. O zamana kadar ne yapsam azalır durum
Baharoloji busrayldr1 ben progesteron iğne ve fitil kullanmıştım doktorumun önerisiyle ilaç başlamış zaten doktorunuz bundan sonrası hayırlısı
plajterligi busrayldr1 ilk hamileliğinizse bol bol yatmanız gerek diye biliyorum ben mümkün olduğunca uzanmalısınız
Baharoloji busrayldr1 benim doktorum düşüklerin genellikle kromozom anomalisinden olduğunu söylemişti kanamam olduğunda günlük hayatıma devam etmemi sağlıklı bir gebelikse zaten tutunacağımı belirtmişti çok yatmadım o yüzden hatta oğlum var doğal olarak hareket halindeydim progesteron tedavisi uygulandı sadece 34. Haftaya geldik içinizi ferah tutun o yüzden sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur ancak düğün işleri biraz stresli oluyor stres yapmayın olumsuz etkiliyor
busrayldr1 plajterligi ayağa cok kalkmamaya çalışıyorum. Ama işte kardeşimin düğünü tam denk geldi ve cok caresiz kaldım
busrayldr1 Baharoloji inanın artık düğüne değil bebeğe stres ediyorum. 1 düşüğüm var bunuda kaybetmek istemiyorum. Peki bişey soracam. Düşük tehlikeniz olduğunda adet agrısı gibi ağrınız yada bel ağrınız oldu mu? Bunlara da düşük tehlikesi diyorlar