Alimenur Naressmom1644 valla bende korkuyodum ama pozitif yaklaşınca sadece sonuca odaklanınca o korku gidiyo
Naressmom1644 rabia2705 en çok senden özür dilerim :( korkuttugum için çok üzüldüm şu an. Ki bakma böyle post açanlara kızardım aslında ama o anın siniriyle gittim ben açtım :( ha Allah’tan o anlık biseydi. Bitti gitti. Şu an eseri yok :) Benim yaptığım hatayı yapıp o bacaklarını kapatıp Sıkma yeter. Yoksa çok kısa sürüyor
rabia2705 Naressmom1644 Önemli değil dert etme tabi ki bu muayeneye giderken stresimiz olacak , ben yine de kafayı rahat tutmaya çalışıyorum Allahtan doktor anlayışlı güler yüzlü sakin 😊
FDM220 Naressmom1644 doğum başlasın diye yapmış olabilir benimde 39 da iri diye rahim ağzına baskı yapmıştı senin gibi içeride durmasın normal olmaz daha sonra diye.. Doğumu tetiklemek istemiş olabilir.. Ağrın felan var mı şimdi lekelenme yada
Naressmom1644 FDM220 lekelenme var mı bilmiyorum eve varamadım henüz ama ağrım var Kasıklarım adet ağrısı gibi agriyor
yeniaday1 Basakaltunsoyy yaaa size daha önce yazdım ama görmediniz sanırım , haftalarımız aynı , şehirlerimiz aynı , hatta doktorumuz bile aynı. Ne durumdasınız var mı doğumla ilgili bir hareket yada gelişme?
Brlk Naressmom1644 ben 35. Haftamda enfeksiyondan kaynaklı ebem açıklık muayenesi yaparken yaşadım bunu ahshsj komple elini soktu bende kime söylediysem 2 parmak soktu dedi ama baya bütün parmaklarını birleştirip soktu ve oydu resmen 😃 neyse ki sezeryan olacağım için doktorum çatı muayenesi yapmadı.
Naressmom1644 262223-- kuzum çok özür dilerim İnan o kadar pişmanım ki o anın şeyiyle post açtım diye. Burda yazan onca kadın diyorsa bı bildiği vardır. Kişiden kişiye değişen bı durum bence bu ağrı acı olayı. Ki bak benim adım Nazlı. Adı nazlı olan birinden çatı muayenesi oldum çok güzel geçti diye post çıkmaz ki 😅😅😅😅
262223-- Naressmom1644 yok canım özür dileme ben zaten olmiyacagim çatal fobim var çok çok korkuyorum daha önce üzücü bjr olay geçti basimdan canlı canlı içimi dolma gibi oydu ebe düşük yapmistim
Naressmom1644 limoncicegimFO iki haftaya kadar bende senin gibi yazmak istiyorum. Allahim bana da nasip etsin inşallah 😘😘
Masalada Naressmom1644 ben 4 defa oldum resmen dua ediyordum allahım sezeryan olayım okadar zordu en son hastaneye gittim gene baktım bebek makat geliş olmuş 😂😂sjsjsjs sezeryan oldum resmen dualarım kabul oldu acı eşiğim çok düşük çünkü
Naressmom1644 Masalada bende de böyle bı problem var yavrum. Acı eşiğim ciddi manada düşük. Bende bugün böyle içten içe şey dicek diye bekledim hep catin dar sezeryan olmalısın 😅 ama demediiiiii
Lindam06 Naressmom1644 ben şu an çok korktum diyorum zaten ben normal doğuramam korkudan böyle şeylerden. Bunları okurken kendimi hayal ettim gözümün önüne gelen manzara inekleri aşılarlar kollarını sokarlar hayvancıklar bağırır niye böyle bir psikolojik şeye düştüm ki şuan ben daha çok var bna 😥😥😥😥😥 Allahım yardımcınız hepimizin yardımcısı olsun.
Naressmom1644 Lindam06 aşkım dur sakın ol. Ne yaşadın iki dakikada hemen 😅😅 Basaricaz. Yapicaz. Yapamam dersen tabi yapamazsın. Psikolojik olarak hazırlamiyosunki kendini fiziken hazır olasın :( ozur dilerim post için:(
FDM220 Naressmom1644 zorladığı için ağrı olabilir belki lekelenme bile olabilir eğer sancın başlarsa doğum da başlamış olur o zaman ama çatı muayenesinden sonra lekelenme oluyo genelde takip et kendini 🌸
Brlk Naressmom1644 hayır hala doğurmadım cumartesi sezeryanım var 38+1 de ama idrar yolu enfeksiyonunu hamileliğimin başından beri çekiyorum
Doruk_annesi Naressmom1644 Kıyamam sana benim ilk çatı muayenesinden önce ben çok trajik bir olay yaşadım acilde çıktım annemler hala gülerler bana ben normal doğurmucam sezeryan doğurucam dedim 😂😂
Naressmom1644 Doruk_annesi yani muayeneden sonra bende sorgulamalara girdim Ağrı da bı güzel girdi kasiklarimdan arada belimden. Vallahi stresten geberecem :)
1prensannesi2312 Naressmom1644 benim bildiğim çatı muayenesi 2 parmakla oluyor sizin doktor niye el kol hepsini soktu😅
Naressmom1644 1prensannesi2312 yok be yavrum espri yapıyorum 😅 iki parmağını soktu oda tabi. Ama parmakları kalındı heralde ne bilim jsjsjwjwjjsj
Masalada Naressmom1644 bende açılmada hiç olmuyordu 😂resmen muayene esnasında sesim nereye gidiyordu😂
Lindam06 Naressmom1644 asla siizn sucunuz yok ben onu gerçekte yaşasam yine inek gelirdi aklıma 😥 eminim buna. Ben oldum olası normalden korkmuşumdur hep. Bide kuzenımin parça pinçik edildiğini biliyoruz normal doğumda ondan sonra dedimki ben yokk ben hayırr 🙈
Doruk_annesi Naressmom1644 Korkma Korkma birşey olmaz benimde hafif ağrım vardı 2 gün sonuçta kasılmışsın ve istemsiz birşey yaşamışsın orda hafif acı oldu sonra geçti benim de
Naressmom1644 Egeminannesi bence benden kaynaklı yavrum canım aciyinca kapattım bacakları sıktım kendimi istemsiz. Salamadim bırakamadım. çünkü parmakları döndürüp içerde Kemiklerime baskı yaptı. Açmaya çalıştı sanki. Onu yapinca açamadım bacaklari. Açamayinca muayeneye devam etmek zorunda olduğu için canım çok acıdı. Çünkü adam çıkarsa parmakları bidaha sokturmayacam 😅😅