Birminikannesi1 Naressmom1644 hiç olmadı evet ama tutamadım kendimi ağlama kız sende gül hep böyle 😂😂 ( daha çatı muayenesinin falan da ne olduğunu bilmiyorum )😂
Naressmom1644 Birminikannesi1 olduğun zamanda umarım travma olarak kalmaz hayatinda 😅 ben 50 yıl sonra bil hatirlayacagima eminim jsjsjsj
Naressmom1644 mucizem0111 gülüm kasmamak bence mümkün değil. Hamilelik öncesi bende bı çok kez alttan muayene oldum hiçbirinde kasmadim ve acımadı. Ama bunda sokup içerde cekistirme yapınca istemsiz kapandı bacaklarım kastım kendimi
mucizem0111 Naressmom1644 valla aşkım doktorun bakış şekli bana anormal geldi çünkü çatı muayenesi olan kime sorsan 2-3 parmak şeklinde muayene olmuştur sen suçu bence kendine bulma sorun sende olsa o daha önceki vajinal muayenelerdede bacakları kapatırdın baktırmamaya calısırdın doktor değişik bi tarzda bakmış 😅😂 benim arkadaşımın doktoruda hayvan gibi sokmuş çatı muayenesinde hatta o parmağını soktundan sonra çığlık attım kan boşaldı demişti
Youngplanner Naressmom1644 sezaryen için de ilk ayağa kalkış çok acılı dediler ne ilki anam benim her kalkışım en az 2 kişi eşliğinde acılarrrr içerisinde oldu dik durmaya çalışırken nefesim kesiliyodu
Naressmom1644 Youngplanner derler kiziiim derleeer 😅 kendi hafif geçirenler herkesi öyle olcak saniyor heralde.
Kubra_krts Naressmom1644 38+1 deyim benim 3 gün önce yapıldı ve çığlık çığlığa geçti en son kendimi geri çektim dayanamadım çünkü o kadar ani ve hızlı baktıki daha ne olduğunu anlamadan 4 parmak sokmuş birde diyorki bundan daha fazla acıyacak, bu tarz bi söylem ve o acı benide çok germişti, bebeğimin suyu çok azaldı ve kanala girdi sancılarım çok yüksek ama açılmam yok bu yüzden yarın sezeryan olacağım başını hissetti çünkü o kadar girdiki rahim boyu falan kalmadı🙄 inş hepiniz sağlıklı bir şekilde kucağınıza alirsiniz 😇
Naressmom1644 Kubra_krts ayyy rabbim sağlık sıhhat ile evladını kucağına almayı nasip etsin yavrum. Rabbime emanet ol. Dualarım seninle. İnşallah çok güzel bir doğum hikayesi yazarsın buraya 😘
Naressmom1644 Tatar59 valla benimde kendimi avutma şeklim seninkinin kabasi aşkım 😅 diyorum ki bu gerizekalı bile çatır çatır dogurduysa ya da bu mıy mıy kız dogurduysa bende yaparım diyorum ama demekle kalmam inşallah😅😅
Naressmom1644 runkli0606 Allah’tan özele gidiyorum bide üstüne bagirsa yırtarım adamı o acıyla ama 😅😅😅 nasıl bı muayeneyse sabahtan beri ağrım kesilmedi hic
Naressmom1644 Rabiaddkglu06 sorun ciddi anlamda bende bence. Ya da doktordan doktora değişiyor heralde. O anki açımı hiçbir şeyle tarif edemem
Rabiaddkglu06 Naressmom1644 Kendini kasma herşey olucagi gibi oluyor zaten canım yanicak diye düşünmüşsen canın yanar rahat ol ben öyle yaptım tavsiye ederim canımi kimse yakamaz de öyle git muayenelere ise yarıyor.☺️😊
Naressmom1644 momqq hahaha şu an o kadar çok laf , söz , fikir , yorum varki etrafimdaa. “Sessize aldım dünyayı ” moduna geçmek istiyorum. Bı arkadasimda ısrarla diyor ki o acılara değmez ol sezeryan bak keyfine. Ama o işte öyle kolay değilki anam
Birminikannesi1 Naressmom1644 sezeryanda da bakıyorlar mi ya acaba 😂😂 benim tüp bebek olduğu için genelinde sezeryan diyorlarmış 🙄
Youngplanner Naressmom1644 sırf burda pozitif hikayelerden dolayı bende mi sorun var acaba neden ben bukadar acı çekiyorum falan diye düşündüm bide arkadaşlar normal doğumu bilmem ama sezaryen daha kutsal bi doğum 😄😄
Naressmom1644 mucizem0111 ya şimdi acikcasi düşünüyorum sonuç olarak iliskiye giriyoruz acısa öyle acır. Mesele iki yada üç parmak sokması değil içimde actirdimiiii gerdirdimiii döndürdü muuu ne biseyler yaptı ama o anın acisiyla silindi bende görüntüler 😅😅😅 ama içimdeki her kemiği hücreyi hissettim offf bak bu saat oldu hala onun ağrısını çekiyorum😅 bazı kişilerde dedi ki belki doğum için uyarı vermiştir. O da mantıklı geldi
Ssevilayyy Naressmom1644 valla bende serklaj olduğu için 15. Haftadan beri elle muayene oluyorum hiç sıkıntı yaşamadım suan 35.haftadayim ve sadece 2 parmak sokuyorlar
Naressmom1644 Ssevilayyy aşkım bence alttan kontrol muayenesi ile çatı muayenesi farklıdır. Bnde oldum çünkü daha önce sık sık. Böyle bir şey hiç yaşamamıştım 😀 Demek ki hayatımda boyle bir travmaya ihtiyacım varmis
Naressmom1644 Masalada valla bir kere oldu bitti. Bidaha yapayım edeyim derse bende başarım çığlığı 😅 yırtarım yolarim kendimi
Ssevilayyy Naressmom1644 açıklık olup olmadığını kontrol ediyorlar sürekli benim bilmiyorum belki de dediğiniz gibi farklıdır ama sanmiyorum farki olduğunu
Naressmom1644 01180322 anam gülüm daha önce hiç mi kadın doğuma yolun düşmedi😅 nasıl anlatayim bilemedim ki :/ çatal denen şey doğum yapılan koltuk mu deseeem yatak mi deseem öyle birşey. Normal vajinal muayeneler de onda yapiliyor. Koltuğa oturuyorsun iki ayaklık yerler var ayaklarını koyuyorsun sağ sol . Bacakları açıyorsun işte doktora karşı :)))ama simdi sen hiç gitmediğin için eyvah dersin :)) merak etme hiçbir doktorda eğilemde şunun kuşuna bakayım demiyor😅😅😅😅 hele özele gidiyorsan üzerinde örtün oluyor zaten Devlette nasıldır bilmiyorum
01180322 Naressmom1644 😅çatal o mu oluyormuş😁ben Almanya’da yaşıyorum 1 yıldır , gebeliğimi öğrendiğimden beri kontroller vajinal🥹yani hep çıkıyormuşum😁ama gerçekten iğrenç. Eşime eğer bana bakarsan asla konusmam diye her seferinde tehtit ediyorum okadar iğrenç bı pozisyonki🥹🥹