gamizee_ sasha mete ve metehan herkeste var o yüzden teoman daha güzel geldi bana her 10 kişiden 6-7 sinin adı metehan😊
sasha gamizee_ ay aynen ya, teoman ismi fikri de eşimden geldi, ben de sevdim aslında, sizin oğluş kaç haftalık?
Begum172023- İkinci çocuğum oğlum murat Han. Üçüncü de erkek olucak nuh emre koymayı düşünüyorum nasipse
Hilaltugraner NaimeYilmaz büyük oğlumun ismi Alp Eren, küçük oğlumun ismi de Uraz Ege olacak inşallah 🥰
Meriva NaimeYilmaz bizim henüz cinsiyeti belli değil ama eşim hep erkek hissediyor bakalım hayırlısı. Erkek olursa evlenmeden önceden beri hep Çınar koymayı hayal etmiştim♥️
alynozds Biz Karan ve Aren arasında kaldık şuan Aren ismi unısex bir isimmiş ama erkekte nasıl olur hala emin değilim
Berivankyr 54Bahar54 bizde haftaya cuma doğum yapıyoruz 1 Eylül gun verildi allahin izniyle erkek bebek adını Baran yiğit koyucaz😊😊
Keremmutlu06 Bera ismi düşündük bu gece anlamı çok güzel kuranda da geçiyor eşim sufi Bera olsun istiyor. Bera yı isteyen benim sufi ismini isteyen de o
elmacekirdegii Biz de çok araştırdık düşündük tartıştık en sonunda Utku ismine karar verdik 1,5 ay önce. şimdi 34. Haftadayız sağlıkla gelmesini bekliyoruz 💙