Airsoft Arkadaşlar Merhaba, İlk önce kesinlikle kendi görüşüm olduğunu belirtmek isterim. Bence bu forum insanların işine yaradığı kadar zararınada.Çünki kesinlikle yanlış bilgilendirmeler mevcut ve herkes doktor'dan önce buraya yazıyor.Üst konular sabitlenmiş konular yok, bu yüzden hergün aynı konular tekrar tekrar açılıyor.Doktor'lara sorulacak sorular burada başka hamile kadınlara soruluyor onlarda kendi doktor'larının verdikleri bilgi'ye dayanaraktan cevap yazıyorlar lakin herkesin bünyesi bir değil, herkesin doktorudabir birleri ile kıyaslanamaz bilgi,beceri,tecrübe ! ( Arkadaş ne yiyip ne içmen gerektiğini,kanaman var ise ne yapman gerektiğini,tarama testlerini yaptırıp yaptırmayacağına doktoruna soracaksın.) Buraya tarama testi yaptırmalıyım mı diye konu açıyorlar yahu bu ülkede hastahane,doktor profesör yok mu ? Doktoruna sor sana bilimsel olarak nelere baktıklarını olur ise ne yapman gerektiğini zaten söyler.Birde burada eşim şöyle eşim böyle boşanıyorum yazıları açılıyor herkes boşa kocanı diye yazıyor lakin buraya yazan kişilerin tamamiyle kendi eksikliklerini yazmıyorsa ne olacak ki kesinlik le yazdıklarını sanmıyorum....Birde olumsuz konuları gören hamileler psikolojik olarak etkileniyorlar, hamilelik süresi bitinceye kadar acaba benim bebeğimede olurmu diye içleri içlerini yiyor.Bence bazı şeylerin düzene girmesi gerekir,bazı saçma konuların açılması yasaklanmalı veya başka sayfaya taşınmalıdır.Arkadaşlar burada illaki yararınıza olacak bilgiler mevcut lakin her zaman takibinizdeki doktor'a sorun gebeliğiniz ile ilgili süreçte yaşadıklarınızı.Burada kimse kadın doğum doktor'u değil güvenmeyin her yazılana...Doktor bugün bana bebeğin sıvısı az dedi ne yapabilirim diye sorular soruluyor ? Yahu doktor'un sana zaten neler yapıbileceğini söylemiştir gelipte burda farklı bünyedeki insanlardan niye tavsiye istiyorsun herkesin bünyesi bir değil bunun gibi 1000'lerce örnek verebilirim.2'li tarama testi yaptırmalımıyım diyor ! Yahu ilk önce 2'li tarama testi nedir onu bir araştır,hangi kromozom bozuklukları olur gör zaten bu soruyu buraya sormassın.Tamam burası forum lakin bazı bilinçsiz üyeler araştırmak yerine kolaya kaçıyor.1000'lerce aynı konular var ve emin olun herkes başka ağızdan tavsiye veriyor.! Çok takılmayın bence, kadın 22.hafta'ma girdim bebek hareketlerini hissetmiyorum hiç korkuyorum diyor...Neden korkuyor çünki konunu altına 20.hafta'da ben bebeğimin hareketlerini kıpır kıpır hissediyorum diyenler yüznden korkuyor.!Burada herkes bazı konularda aslında bir birini korkutuyor İSTEMEDEN... !
Hulyalp Airsoft aynen oyle haklisin bence. Yeni katildim ve gereksiz bir cok soru gordum. Bebegim su kiloda sizin ki kac kilo. Su boyda sizinki kac cm gibi. Her bebek ayni kiloda ayni boyda dogsaydi keske ama imkansiz. Sormanin kiyaslamanin alemi ne.
Airsoft Ysn Ben kendi görüşlerimi ve gördüklerimi yazdım.Aslında daha uzun yazardım fakat yeterli olur diye düşünüyorum.Fikirlerine uymayan var ise her yerde carpışırım siper'e gerek yok. :))
Airsoft Hulyalp Peki ya acil kanamam var ne yapmalıyım,akıntım var ne yapmalıyım,bebeğimin sıvısı az gelmiş ne yemeliyim,bebeğime ne kilo aldırır gibi sorular da gördünüz mü ?. Ben anlamıyorum doktor'lar eşşekbaşı mı !
Hulyalp Airsoft gormez olurmuyum. Doktorluk sorulari gidip doktora sormak gerek. Burda mutluluklarini paylassinlar. Guzel dogum hikayesi mesela. doktor tavsiye edilsin. Veya iyi olmayan doktor varsa uyari amacli soylensin. Bir cok sey gereksiz. Hamileyim cok kilo aldim napim demisler. Napican once doktorda gidicen sekerin mi var odemin mi var neyse bakacak gerekeni soylucek. Simdi ben onu yeme bunu yeme desem ne fayda
Yalinn8 Airsoft evet evet orası hic anlasilir gibi diil zaten! amacindan saptiranlar olduguna da katiliyorum