Kızlar ilki kaç haftalıkken ikinci kaç haftalık olunca doğdu ilk oğlumu ben 38 haftalıkken doğurdum şuan 34+5 haftalık hamileyim ikinci daha erken gelir diyorlar doğrumu daha kolay olurmuş ilke göre 😊
Sorum ikinci kez normal doğum yapanlara 👈
Gizem_cetinbas ikisi de 40 ı geçince doğdu,
Gizem_cetinbas ikisi de 39 da oldu benim
Unzile31 haftalar aynı o zaman 😊
Gizem_cetinbas ilk oğlum 37+2 de dogdu normal doğum şimdi kızımı bekliyorum 39+3 gelmiyor🙂
Gizem_cetinbas ilk kızım 42 haftada suni ile geldi, 2.kızım 39 da kendi sancım la geldi. zor ve kolaylık ise insandan insana değişiyor gibi benim kolay oldu diyemicem çünkü 😊
anneveikibebekli allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda gelir ufaklık çünkü haftalar geçtikçe o ağırlık insanı çok yoruyor 😊
Zehmer ilk doğumu doğru düzgün hatırlamıyorum bile ama sancıları çok net hatırlıyorum o yüzden korkuyorum 😅
Gizem_cetinbas amin inşallah gerçekten öyle tükendim artık doğsun istiyorum hiç bir berilti yok şaka gibi bir yandan sıcak bir yandan oğlum var yoruyor hiç durmuyor
Gizem_cetinbas teyzem ilk bebeğini 39+5 ikinciyi 40+5de doğurmuştu canım ilki erkek ikinci kız
anneveikibebekli aynı durum bendede var 2 yalına giricek oğlum onun yorgunluğu zaten beni mahvediyor
edadm benim ikiside erkek 😅
Gizem_cetinbas ilki 40+6 suni sancıyla dogurdum, ikinci 40+1 kendi sancılarımla dogurdum.
Gizem_cetinbas çocuklar hep öyle galiba sürekli evleri dağıtıyor oğlum canı sıkılınca bağrıyor fallan
anneveikibebekli vallahi aynı benim oğlanda öyle kaç yaşında sizin ki 😅
Kld aynı haftalarda geliyor sanırım 😊
Gizem_cetinbas 16 aylık daha🤣
anneveikibebekli oo allah yardımcınız olsun benimde tabiki bi kalkıyorum ev savaş alanı 😅 akıl sağlımı kaybetmemek için çok uğraşıyorum 😅
Gizem_cetinbas aynen bütün çocuklar öyle galiba ben topluyorum o batırıyor