8mucizem8 Biliyoruz ki hamilelikte protein açısından süt ve süt ürünleri tüketimi bebeğe ve anne adayına faydalı fakat ben süt içmeyi seven bir insan değilim ama kendime nesquik gevreğini ve kakao tozunu aldım çok az miktarda sütün kokusu ve tadını almamak için 2 tatlı kaşığı koyup öyle içiyorum sizce zararlı mıdır 🥲
Pamuk 8mucizem8 Onlar çok zararlı onun yerine sütun içine sevdiğiniz meyveleri katarak robotlar geçirip milkshake yapsanız en azında vucudunuza faydası olur🌸
Zehrabal1 8mucizem8 bence zararı yok ben hergun nesquik yiyorum . Bebek önden gidiyor gelişimine bir sıkıntı yok
BirazbundanBirazondan1 8mucizem8 yoğurda meyva koyabilirsiniz. Ben yapıyorum. Ben muz, elma, şeftali, üzüm de güzel oluyor. Bazen üzerine pekmez yada karadut özü koyuyorum güzel oluyor. Meyveler isteye göre değişir😁
8mucizem8 Pamuk evet onları da denedim ama daha çok şekerli bir tat almak için başka bildiğiniz tarif var mıdır 🥲
Sibel01ezgi Bende de kalsiyum eksik cikiyor yogurt sut tuketmeme ragmen.pekmez tahinde de cok varmis kalsiyum baska secenekleri deneyebilirsiniz