filizmom Kızlar aranızda crebros ya da zyxal gibi kaşıntı alerji hapı kullanan oldu mu gebelikte. Henüz doktor randevusu almadığım iÇin soramadım daha silik çizgiyle yeni öğrendim ama alerji hapımı kullanmam lazım deli gibi kaşınıyorum yoksa 😞
guzelanne01_ filizmom ileri ileri derce alerjiğim canım üst seviye yani bildiğin kaşıntıdan yaradan vucudumun kızarmasından çatlıyorum Yinede yasak kullandırmıyor doktorum 2 gebeliliğimdede aynı
guzelanne01_ filizmom deloday hapı ve şurubu iyi geliyor banada ama artık bütün ilaçlar bağışıklık yaptı işe yaramaz oldu En son iğne vurduruyorum hamilelikte hepsi yasak malasef
gamzecgr filizmom crebros kesinlikle yasak arada ben de kullanıyordum hamilelikte yasakladı doktorun diğerini bilmiyorum
filizmom guzelanne01_ nasıl başediyordunuz peki? Yani saç diplerim bile kaşınıyor keşke bi çözüm bulsaydım dicrm de çözümü de ilaç yani ne yapabilirdim ki başka 😢
gamzecgr filizmom benim alerji sebebim belli de sadece yazın tutuyor sıcaklarda aman aman doktora danışın iğne için yönlendirir büyük ihtimalle
guzelanne01_ filizmom sık sık duş alacaksın canım yoğurt ayran tüket seni alerji yapabilecek şeyleri biliyorsan onlardan uzak dur başka çağre yok malasef