Tugba__- Yaşayan varmi anneler Bi anda gece bebegimi beslerken çok saçma biyere çarptım ve böle oldu sağ tarafı kalkti sol tarafı et tutuyor fakat aciyor ne yapmam lazim
Aleyna_88 Tugba__- birşey yapmana gerek yok güzel temizle benim baş parmağım böyle oldu sonra tırnağın düşücek yeni tırnak çıkıcak
Ao526- Tugba__- Bende kapıya çarpmıştım ve içinden sarı su ve kan gelmişti, ucuda biraz kalkıktı. Doktor irine dönüp mikrop kapmadan çekelim demişti. Çektiler 😬 yaklaşık 6 ay içinde yeni tırnak çıktı
Esen_1 Tugba__- hiç bisey olmaz temizle zeytinyağı sür hergun Bi tane bezle sar tırnak da çıkmaz yerinden o kadar kötü değil merak etmeyin
Tugba__- Aleyna_88 kimi çektir demiş kimi bekle demiş ne yapsam sizin ne kadar sürede düştü aciyormudu
Aleyna_88 Tugba__- çekmezler ki zaten canım o hiç acımıyor birkaç gün sonra veya bir iki haftaya düşecek ama hiç acısı yok yerine tırnak da çok hızlı şekilde birkaç günde çıkıyor. Eğer tırnağın morardıysa düşer zaten kısa bir süre sonra
Ao526- Tugba__- Doktora gittik biz o dedi çekelim çünkü iltihap sıkıntı yaratır… benim ayak baş parmağımdı böyle parmak arasına ve tarak kısmına iğne yapılıp uyuşturuldu 🥺 Acılı bi işlemdi… geçmiş olsun ❤️