5995 Kızlar fenalardayımmmm…. midem çok fena ekşiyor ne yesem ne içsem fayda etmiyor ilaçların da etkisini göremez oldum artık. Var mı tavsiyesi olan??
Ressammom 5995 Soğuk süt öneriyorum bir çay bardağı ben laktozsuz tüketiyorum gaz yapmasın diye. Yıllardır mide problemi yaşayan biri olarak bana yatarken çok iyi geliyor.
Minikperi 5995 doğurunca geçiyor maalesef. Artık çenem ağrırdı son zamanlarda o yanmaktan ekşimekten😩 maden suyu biraz çözer gibi oluyor ama sonra parti devam 💃🏻 geçecek…
Nurdan-123 32 haftalık gebeyim doktor panto verdi aç karnına 1 tane kullanıyorum çok şükür geçti beni resmen kusturuyordu ekşime ve yanma çok kötüydüm şimdi iyiyim doktorunuza sorup yazdırın isterseniz
5995 Ressammom süt bi nebze hafifletiyor ama belli bi sure sonra yine devam ediyor ya. Bunu cekicem galiba Doğuma kadar başka çaresi yok gibi
Nurdan-123 5995 gaviskon fayda etmiyor bana da süt içiyordum o da eh işte panto harika tavsiye ederim
Ressammom 5995 Mayalı yağlı ve çok şekerli şeyleri az tüketmenizi öneririm benim midem çok kötü normalde hamilelikte dahada beter oldu reflüsü ama su ve süt dışında ilaç kullanmıyorum umarım düzelir sizinkide😔
5995 Ressammom elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç yemiyorum desem yalan olur arada kacirdigim oluyor. Özellikle son 1 haftadır dayanılmaz halde artık
5995 Nurdan-123 doktoruma yazdım dayanamadım artık lansor diye bi mide koruyucu yazdı onu içtim 1 saat sonra gaviscon içtim rahat uyudum bugün sukur günler sonra ilk
Minikperi 5995 benek büyüdükçe mideyi sıkıştırıyor bu yüzden daha sık mide yanması yaşıyoruz. Maalesef doğal döngü 😩