Brmasal-123 Hanımlar 15. Haftadayim geçer gibi oldu 1 hafta kadar yine başladı bulantılar çok zorlanyorum artık ☹️ nasıl geçicek bu
BirazbundanBirazondan1 Brmasal-123 bünyeden bünyeye değişir. En o zçhsftalatda miğde bulantısı ilacı işe durabiliyordum. İlacı 26 haftaya kadar kullandım. İlacı Doğuma kadar kullanana var daha erken bırakanda
Brmasal-123 BirazbundanBirazondan1 prillam kullanıyorum zaten 1 aydır falan ilk başlarda iyiydi şimdi o d fayda etmemeye başladı en son akşam 7 de içtim şimdi bidaha içsem problem olur mu acaba
Nur5516 Brmasal-123 günde dört taneye kadar çıkabilirsin dedi bana Özellikle gece yatmadan için iki tane birden Ertesi gün rahat geçiyor Eğer gün içinde bulanırsa bitane daha alın
symag Brmasal-123 prilami günde 4 kere kullanıyordum. 2 ay falan öyle kullandım 2 ye düştüm sonra. Şuan da biraktim
BirazbundanBirazondan1 Brmasal-123 prilam mı yatarken içeçeksiniz. 2 tane içebilirsiniz. Sabahları da 2 tane içebilirsiniz. Yemek yemeden 5 dakika önce içiyordum ben. Butün rahattım. Sonra teke indirerek yavaş yavaş bıraktım
Nur5516 Brmasal-123 benim suan 13 haftalık hala devam ediyor ilaç kullanıyorum bende azda olsa işe yarıyor o olmasa daha beter Birkaç gündür hafifledi günde bir içiyorum bazen birden bire çoğalıyor anlamış değilim
Nur5516 Brmasal-123 suan bitane daha içebilirsin sorun olacağını sanmıyorum Gönde dört taneye kadar içebilirsin diyorlar doktorlar