Kucukpandisko Kızlar beş gündür altı gündür ishali geçmiyor bugün hastaneye gittik acile serum takıldı ama enfeksiyon olmadığını sıvı kaybı olmadığını söylediler ne yapabilirim ki acaba neden böyle oldu acil doktoru hiçbir şey söylemedi
Sevdayaz Kucukpandisko salgın var canım oğlum 2 buçuk yaşında 2 gündür ishal ateş çok kötü yaptı çocuğumu. Bizim avantajımız ek gıda aldığı için ishale iyi gelen şeyler yedirebiliyoruz, muz patates, prinç vs. Gerçi anne sütü de her dertlerine deva bol bol emzir sıvı kaybı için. Allab şifa versin tüm bebeklerimize🌸
Aybarssmom_ Canım salgın varmış dün gece ben de bi anda uyandım ishal oldum 3 4 kere wcye çıktıktan sonra geçti ama. haşlanmış patates, muz, pirinç lapası ye bol su iç iyi gelir geçmiş olsun
Melegimm_2509 Kucukpandisko bebeğim 2-3 aylıkken bizimde başımıza gelmişti doktor banyo suyu yutmuş olabilir demişti probiyotik toz suya hazırlayıp veriliyor çay kaşığıyla içirmiştim ama hep kusuyordu siz doktora danışın ek gıdaya geçtikten sonra yoğurtla karıştırıp verdim
guzelanne01_ Kucukpandisko 2 aylık bebek zaten sürekli sıvı şekilde yaparki canım günde 7-8 bez normal bizde 1 aydır yapamıyoruz malasef büyük tuvaletimizi
FKRKS29 Kucukpandisko genel olarak herkesten bebek ishal postu yetiştin gebe postu hepsini okudum şu 3 4 gündür , bende öyleyim genelde oluyomuş🤷♀️