Melisa17 Kız dedi iki doktor ayrintilida başka bı doktor usteleyerek erkek dedi hatta pipisinide gösterdi ama hala ikilemdeyim yaşayan varmı
Ef1001 Melisa17 kesin kız dedikleri zaman Bacak arasını görmüş muydunuz hangi haftalarda kesin kız dediler acaba gözünüz aydın 🩵
Meryemzeynep02 Melisa17 benimde kendi doktorum küçük daha bişey söylemem dedi ikili taramada doktor erkek dedi tekrar aynı gün doktoruma söyledim böyle diye takmadı beni 😂 haftaya bakarız dedi kafam karmakarışık bişey anlamadım
Liv3652 Melisa17 detaylıya güvenenmenizi öneririm benim de ikili test zamanlarda hep kız denildi detaylı ya kız diye girmiştim hatta sonra doktor şak diye bak annesi sizin kızın pipisi dedi 😂😂 en net orda belli oluyor çünkü
Nesli0705- Ona benzer yaşadık 12. Ve 14. Haftalarda kız denildi 17. Haftada erkek denildi. Bende detayli yi bekliyorum.
Ef1001 Nesli0705- siz görmüş muydunuz bacak arasını bizim de karışık detayliyi bekliyoruz da merakla 😂
Nesli0705- Ef1001 yok göremedik cok az doktor yandan gördü erkek dedi ama tabi insan emin olmak istiyor detaylida insallah gorcez 🙈
Cansut20 Erkek denilip kız çıkan arkadaşlarim ultrason fotonuz var mı doktorun çıkıntı pipi diye gösterdiği?